EÇADEM’e en iyi sosyal proje ödülü

EÇADEM’e en iyi sosyal proje ödülü
Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri kapsamında en iyi sosyal proje ödülü, Sarıyer Belediyesi’nin AÇADEM projesine verildi.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri kapsamında en iyi sosyal proje ödülü, Sarıyer Belediyesi’nin EÇADEM projesine verildi.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’deki birçok belediyenin çeşitli projelerle katıldığı ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ yarışmasında Sarıyer Belediyesi, hayata geçirdiği EÇADEM projesiyle ödüle layık görüldü. EÇADEM (Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) Sarıyer Belediyesi ile Koç Üniversitesi’nin ortak projesi olarak hayata geçirilmişti.

Şükrü Genç Kadir Topbaş EÇADEM ödül

Şükrü Genç’e ödülü AK Partili Başkanlar verdi

Altın Karınca yarışmasında; İmar Şehircilik ve Estetik, Afet Yönetimi, Kültür ve Sanat, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon kategorilerinde birçok belediye yarıştı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AÇADEM’e verilen en iyi Sosyal Proje ödülünü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı.

Ödül törenin sabahki bölümünde ise Üsküp'te yaşanan sel felaketinde yaptıkları yardımlardan dolayı katılımcı belediye başkanlarıyla birlikte Başkan Genç'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT