Düşmez'e spora hizmet ödülü

Düşmez'e spora hizmet ödülü
Karadeniz Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bir önceki yılın branşlarında fark yaratmış kişilere verilen ödüllerden spora hizmet ödülü TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez'e verildi.
Grand Cevahir Otel'in Oditoryum salonunda gerçekleştirilen etkinlikte birçok bakan, işadamı, müzisyende ödüllerini aldı. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Ali Düşmez "Böyle bir etkinlik ve organizasyondan bu ödülü almak benim için çok anlamlı. Ancak ben bu ödülü tüm spor kulüplerim ve 81 ildeki federasyon başkanlarım adına alıyorum" açıklamasında bulundu.

alidusmezic.jpg
 
Sanat camiasının büyük bir ilgi gösterdiği etkinlikte, spor camiası da onlardan eksik kalmadı. Bazı kulüp başkanlarının yanı sıra İASKF yöneticileri de etkinlikte yer aldı. Organizasyon ünlüler geçidi gibiydi. Birçok ünlü sanatçı ve iş adamının katıldığı organizasyonda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu "Ömür Boyu Onur Ödülü"ne layık görüldü. Ödülünü İbrahim Cevahir'in elinden alan Mutlu, daha sonra sanatçılara ödüllerini verdi. Siyaset dünyasından Spor Bakanı Suat Kılıç ve İçişleri Bakanı Muammer Güler adına ödüllerini vekilleri aldılar.
 
Müzik dünyasından da ödülleri yılın başarılı müzisyenlerinden Türk Halk Müziği dalında Zara alırken, bir diğer ödülü ise Kayahan aldı. Televizyon programları ve dizileri de ödüllere layık görüldüler.

Bu haber toplam 3599 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT