Düşmez, kulüp başkanlarını ağırladı

Düşmez, kulüp başkanlarını ağırladı
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez Sarıyer’deki amatör spor kulüpleri başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Düşmez, neredeyse tüm kulüp başkanlarının katıldığı kahvaltıdan sonra başkanların sorunlarını dinledi. Kulüp başkanları Düşmez’e teşekkür plaketi takdim etti.

Başkanlara yaptığı konuşmada, yönetime geldikten sonra İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun önemli bir hareket kazandığını belirten Düşmez, “Ben Sarıyer’de spor yapmış, yöneticilik yapmış içinizden biri olarak bu mevkiye geldim. Tüm amatör camianın bana katkısı çok büyük. Bütün ilçelere teşekkür için gidiyorum. Ciddi bir seçim aldık. En büyük teşekkürü de Sarıyer ilçemdeki spor adamlarına yapmam gerekiyor. Hem sizlerle bir araya geleyim hem de desteğiniz için teşekkür etmek istedim. Bugünkü organizasyonumuzun asıl sebebi budur. Bu birlikteliğimiz birbirimize olan sevgimizden ve saygımızdan. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri’nin başkanlığını yaparken, Türkiye’deki amatörlerin de başkan vekilliğini yapıyorum. Aynı zamanda da TFF’de de görev yapıyorum. Yükümüz ağırlaştı ama bu bizi korkutmuyor. İyi bir kadrom var. Sarıyer olarak her zaman benim yanımda olan tüm dostlarımız ile her zaman beraber olduğumuzu düşünüyorum. Ben her zaman sizin emrinize amadeyim” dedi.



“Birlik ve beraberliğimizi koruyalım”
Sarıyer Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile ilgili de konuşan Düşmez, “Sarıyer Kulüpler Birliği’ni kurarken birliklerin ve başkanlıkların geçici olduğunu ve koltukların kişilere bir şey vermeyeceğini söyledim. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Birlik ve beraberlik kurabiliriz ama bu iş bittikten sonra da birlik ve beraber olmak en önemlisi. Ne olursa olsun kim başkan olursa olsun diğer arkadaşlarımız ona destek olmalıdırlar. Sahada yaşanan mücadele sahada kalmalıdır, dışarıda yine kol kola olmak zorundayız. Bir süreç yaşanacak. Bu süreçte ortak akılla, bölünmeden Sarıyer’e yakışır şekilde bir yürütme oluşturulması lazım. Biz bugüne kadar ortak ses getirmiş, bölünmeyen bir birlik olduk. Bundan sonra da bunun sürdürülmesinin Sarıyer’e yakışacağını düşünüyorum ve de öyle olacağına inanıyorum” diye konuştu. Düşmez, İstinye Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun’un Sarıyer Spor Kulübü Başkanlığı’na adaylığı ile ilgilide “Saffet abim güzel bir yola çıkmış. Kendisini destekliyor ve başarılar diliyorum” dedi.



Kulüpler birliği başkanlığına iki aday var
Öte yandan Ali Düşmez ’in İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı’na seçilmesiyle boşalan Sarıyer Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı’na önümüzdeki günlerde yeni bir başkan seçilecek. Kulüpler Birliği Başkanlığı için Pınar Spor Kulübü Başkanı Akın Soyak ve Rumeli Kavağı Spor Kulübü Başkanı Varol Aydın’ın ismi geçiyor. Kulüp Başkanları İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ‘in kimi desteklediğini merak ediyordu ancak Düşmez kulüp başkanlarına verdiği kahvaltıda herkese eşit mesafede olduğunu söyledi. Perşembe günü yapılacak toplantıda bu konuda değerlendirmeler yapılacak.



Toplantıda bazı kulüp başkanları Sarıyer Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine destek vermediğinden yakındı. Toplantıda kulüp başkanları adına İstinye Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun kendilerine verdiği destekten dolayı Ali Düşmez’e teşekkür plaketi takdim etti.




Bu haber toplam 4030 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT