Dostları Ali Genç’i yalnız bırakmadı

Dostları Ali Genç’i yalnız bırakmadı
Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, vefat eden ablası Emine Başıbüyük’ü toprağa verdi.
Genç’in ablasının cenaze törenine katılan dost ve arkadaşları, sevilen işadamını acı gününde yalnız bırakmadı.
 
Emine Başıbüyük için bugün Sarıyer Kazım Karabekir Mahallesi Orta Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Çayırbaşı Mezarlığı’nda defnedilen Emine Başıbüyük'ün cenaze törenine; eski Sivas Milletvekili Selami uzun, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, eski BBP İlçe Başkanı Hüseyin Koç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Erdem ve Sevgi Atalay, CHP’li siyasetçi Dr. Cengiz Alp, eski Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, eski Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, CHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Genç ve Başıbüyük ailelerinin yakınları ve dostları katıldı.
 
Cenazeye katılan siyasetçi, işadamı ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve ailenin yakınları Ali Genç ve akrabalarına başsağlığı dileğinde bulunup, üzüntülerini paylaştı.
 
Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Merhume Emine Başıbüyük'e Allah'tan rahmet, Ali Genç ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 3791 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT