'Doğru, namuslu ve adaletli olacağız'

'Doğru, namuslu ve adaletli olacağız'
CHP’li Erol Aydın nasıl bir belediye başkanı olacağını muhtarlara anlattı.
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın, Sarıyerli muhtarlara kahvaltı verdi. Koru Park’taki kahvaltıya Sarıyer’in mahalle ve köy muhtarları katıldı. 
 
Sohbet havasında geçen toplantıda CHP’li Erol Aydın kendisini anlatarak, nasıl bir siyaset anlayışına sahip olduğunu, belediye başkanlığı görevine hangi gözle baktığını ve belediye başkanı olduğu takdirde bu görevi ne şekilde yapmak istediğini örnekler vererek anlattı.

erolaydin1.jpg

Tamamen şeffaf bir yönetim anlayışıyla Sarıyer’i yöneteceğini vurgulayan Aydın, “Doğru olacağız, namuslu olacağız, adaletli olacağız. Bunların üçüne sahip çıkmayan insan istediği kadar yetenekli olsun, istediği kadar Cumhuriyeti, dini savunsun önemi yok. Bizim kimseden gizli saklımız olmayacak. İhaleler şeffaf olacak. Makamıma kamera koyduracağım, halk kimlerle görüşüp, konuştuğumu görecek” dedi. 

erolaydin2.jpg

Korumalarım ve lüks makam aracım olmayacak
Korumasının olmayacağını ve sürekli halkın içinde olacağını belirten Aydın, “Lüks makam arabalarına binmeyeceğim. Dolmuşu, metroyu da şimdi nasıl kullanıyorsam o zaman da kullanacağım. Ramazan’da topluca verilen iftar yemeklerine karşıyım. Yardıma muhtaç insanları evlerinde ziyaret edip, ihtiyaç duydukları her şeyi sağlamaya çalışacağız. İnsanlar belediye başkanı ve belediyenin yanında olduğunu hissedecek. Yoksulu da zengini de ziyaret edeceğiz. Var olandan alıp olmayana destek sağlayacağız. Lüks villalarda, yalılarda yaşamanın bir bedeli olacak. Toplumun ekonomik anlamda iyi olanlarıyla olmayanları buluşturup, kaynaştıracağız. Yalılara da gideceğiz. Yalıdakiler ile gecekondu yaşayan vatandaşlarımız arasında köprü olacağız. Onlardan da hizmetlerimize destekte bulunmalarını isteyeceğiz. Biz o koltuğun gücünü kendimize değil halk adına kullanacağız” dedi. 

erolaydin7.jpg
 
Kimsesizin kimsesi olacağım
“Bizim hedefimiz yönetim anlayışımız, kimsesize kimse olmaktır ”diyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer bir garibanın yaşamında bana Allah razı olsun dedirtecek bir fayda sağlıyorsam ne mutlu bana. Vatandaşımız her an beni yanında görecek. Ben işçi bir babanın oğluyum, halkın ta kendisiyim.”

erolaydin6.jpg
 
Doğumdan ölüme halkın yanında olacağız
Bir belediye başkanının yaşamın her anında halkının yanında olması gerektiğine değinen Aydın, “Doğumdan ölüme kadar halkımızın yanında olacağız. Dünyaya gelen bebeğe hediyemizle beraber, hizmet numaralarımızın olduğu tebrik mektubumuzu ulaştıracağız. Evlenen çiftlerimizin de o mutlu günlerinde yanlarında olacağız. Ölümde de belediyemiz, bir zabıtamızı görevlendirerek defin anına kadar belediyemizin tüm gücünü onların hizmetine sunacak. Vatandaşımın başı sıkıştığında arkasında benim belediye başkanının olduğuna inanacak” dedi.

erolaydin3.jpg

Muhtar Sarıuçak; “Erol Aydın verdiği sözü tutar”
Muhtarlar adına söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak ise Erol Aydın’ı çok eski tanıdığını ve verdiği her sözü yerine getiren bir siyasetçi olduğunu söyledi. Sarıuçak, başkan yardımcılığı döneminde de muhtarların Erol Aydın’dan oldukça memnun kaldığının belirtti. 
 
Toplantının ardından toplu fotoğraf çektiren muhtarlar Aydın’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. 

erolaydin5.jpg

erolaydin4.jpg

Bu haber toplam 4597 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT