Doğru Halı Yıkama Nasıl Yapılmalı?

Doğru Halı Yıkama Nasıl Yapılmalı?
Doğru halı yıkama nasıl yapılmalı sorusunun temelinde evde mi yoksa profesyonel ortamlarda mı olmalı sorusu yer almaktadır.

Halı yıkama döneminde en çok araştırılan konulardan birisi de halıların evde mi yoksa güvenilir bir halı yıkama firmasında mı yıkanması gerektiğidir. Halı yıkama işleminin evde amatör imkanlarla yapılması halılarda birtakım yıpranmalar ve dezenformasyonlar oluşturacağından kesinlikle önerilmez. Bu işlemlerin daha profesyonel ekiplere emanet edilmesi ise daha kaliteli bir yıkama ve temizleme işlemi için daha sağlıklı sonuçlar vermektedir.

Gündelik hayatın her yerinde bulunan, evlerin ve ofislerin ayrılmaz bir dekorasyon ürünü haline gelen halılar şimdilerde çeşit çeşit ve renk renk yüzlerce türle piyasada satıştadır. Satılan bu ürünlerin kimisi daha kaliteli kumaş ve yün kullanırken kimisi de maliyetin düşürülmesi amacıyla daha az kaliteli kumaş ve yün kullanmaktadır. Üstelik halılarda özel tasarımların yapılması, halıların üzerinde özel kimyasal boyalarla işlemelerin yapılmasını sağladı. Tüm bunları göz önüne alırsak halı yıkama nasıl yapılmalı cevabına da bir nebze yaklaşmış oluruz.

Beşiktaş halı yıkama halı yıkama şirketimiz sahip olduğu geniş alan ve son model teknolojisi ile halıların en temiz şekilde yıpranmadan yıkanmasını sağlamaktadır. Halıların yıpranmaması için kimyasal temizleme ürünü olarak kaliteli özel formüllere sahip deterjan ve şampuan ürünleri tercih edilmektedir.

Halılar elle yıkanınca yüzeyde yer alan halı tüyleri zarar görerek uzun süreli kullanıma mani olacaktır. Her yıl elde yıkanan halılarda daha fazla yıpranma olacağından normal halı yıkamacılarda yıkanan halılara göre daha az kullanım ömrü sunar.

Temizlik insanın kendisine ve çevresine karşı duyduğu bir saygının ve nizamın eseridir. Evde ya da ofiste fark etmez temiz ve ferah bir alanın oluşturulması herkesin sağlığı açısından önemli bir aşamadır. Halılarda ve kilimlerde zaman içerisinde milyonlarca bakteri ürer. Bu bakteriler tozla ya da ayak temasıyla çoğalan özelliğe sahiptirler. Halılarda yer alan bakterilerin birçoğu korkulacak seviyede mikrop taşımazlar. Ancak bu tarz mikroorganizmalara uzun süreli ev sahipliği yapıldığında nadirde olsa ciddi anlamda enfeksiyon riskleri oluşabilir. Özellikle evlerinde bebek ve küçük çocuk bulunan aileler halıların üzerinde çocuklarıyla oynar ve çocuklarının emeklemelerine müsaade eder. Bu açıdan baktığımızda halı yıkama firmamızın güvencesi ile en temiz halılara sahip olmak sizin en doğal hakkınız olarak görünüyor.

Halı yıkama firmamız 3 gün içerisinde tüm halılarınızı yıkayarak teslim eder. 3 gün gibi kısa bir sürede halılarınızın güvenilir ve kaliteli ellerde, profesyonel makine ve özel kimyasallar sayesinde pırıl pırıl görünmesi hayal değil. Halı yıkama nasıl yapılmalı sorusunun en doğru cevabını da sizlere göstermek ve memnuniyetinizi en üst düzeye çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti misyon ve vizyonumuz gereği en üst düzey ilkemiz olduğundan tüm işlemlerin kusursuz ve hoş olarak yapılmasını şiar edindik.

Bilgi almak için  www.besiktashaliyikama.com adresinden ziyaret etmeniz yeterlidir.

Bu haber toplam 3595 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT