Doğal Bir Konuşma İçin Porselen Diş Kaplama Ataşehir

Doğal Bir Konuşma İçin Porselen Diş Kaplama Ataşehir

Dişler, ağız içerisinde uzun süre doğru bir bakım yapılmadığı için ve yanlış beslenme yöntemleri nedeniyle çürüme ve kırılma gibi sonuçlar oluşturabilir. Estetik yapısı bozulan dişlerin tekrar güzel bir görünüme kavuşturulması ve doğru bir gülümsemenin elde edilmesi için porselen diş kaplama Ataşehir uygulaması yapılabilir. Bu uygulama Orident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından çok profesyonel bir nitelikte ve en üst düzey malzemeler ile sağlanıyor. Kurum bünyesinde hizmet vermekte olan profesyonel hekimler tarafından yapılan porselen kaplama işlemi, dişlerdeki estetik görünümün tekrar sağlanmasını garanti ederken aynı zamanda rahat bir çiğneme ve konuşma imkanı sağlanıyor.

Sapasağlam Dişler İçin Ataşehir İmplant Tedavisi

Yıllar içerisinde farklı etkilerden dolayı kaybetmiş olduğunuz veya yoğun çürükler oluşan dişlerin yeniden kullanılır hale getirilmesi için implant tedavisi uygulanabilir. Bu tedavi büyük bir çaba gösterilmesi gereken ve profesyonel olarak yapılması gereken bir tedavi olarak Orident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından gerçekleştirilebiliyor. Kurum bünyesinde Ataşehir implant tedavisi yapılması için titanyum gövdeden oluşan implantlar kullanılıyor. Paslanmayan ve neme karşı dayanıklı bir yapı sunan bu implantlar, kayıp dişlerin yerine stabil olarak yeni çözümler sağlıyor. Kurum sayesinde yapılan implant tedavisi yıllarca kullanabileceğiniz ve uzun ömürlü bir diş yapısı oluşturuyor. İmplant öncesi incelemelerin yapılması, implantın uygulanması ve daha sonraki tedavi noktalarında profesyonel bir süreç işleyen kurum sizin için büyük bir rahatlık sağlıyor.

Ortodontik Tedavi Çeşitleri Orident İle Şekilleniyor

Ortodonti, ağız sağlığı içerisinde diş bozukluklarının ve dişlerin simetrik yapısının bozukluğunun giderilmesi için kullanılan bir sistemdir. Orident Kurumu sayesinde ortodontik tedavi çeşitleri noktasında yaygın tedaviler gibi özel tedavilerde sağlanıyor. Bu tedaviler arasında braketler kullanılması, diş teli tedavileri, cerrahi yöntemler ve apareyler ön plana çıkıyor. Aparey kullanımı hareketli ya da fonksiyonel olarak tercih edilebilirken hareketli apareyler çıkarılıp tekrar takılma gibi bir imkan sağlıyor. Alt ve üst çenede oluşan bozuklukların giderilmesi için ortodonti uzmanları ortognatik cerrahi ile birlikte çalışarak ağız ve diş yapınızın tekrar düzenli bir hale gelmesini sağlıyorlar.

Bu haber toplam 7071 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık