Dikkat, düzen ve güven Octovan’ın işi

Dikkat, düzen ve güven Octovan’ın işi
Dikkat, düzen ve güven Octovan’ın işi

 

Octovan getirdiği yenilikçi çözümler sayesinde taşıma ve nakliyat sektörüne çığır açan değişimlere imza atmaktadır. Kolay kullanılan ve güvenilir bir mobil uygulamaya da sahip olan firma, taşıma işlemini gerçekleştirirken fiyat istikrarını sağlam odaklı çalışmalarını yürütmektedir. Octovan sayesinde müşteriler taşınma işleminin ardından çeşitli bahanelerle fiyat politikasının değişmesi gibi bir sorunla karşı karşıya kalmamaktadır. Örneğin Sarıyer evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen birey veya kuruluş, işlemin nereden nereye yapılacağını ve aracın tipini seçerek sabit bir fiyat teklifi alır. Bu fiyat taşıma işleminin sonda değişiklik göstermez. Evden eve nakliye işlemlerinde fiyatlandırma oda sayısına göre hesaplanmaktadır ve ardından sabitlenmektedir. İstanbul evden eve nakliyat hizmetlerinde fiyat Anadolu veya Avrupa yakasına geçerken yani yaka değişikliklerinde cüzi bir fark alınarak yapılmaktadır.

Octovan parça eşya taşınması işlemini de gerçekleştirmektedir

Octovan sadece evden eve nakliyat işlemini değil müşterilerinin isteğine göre mağazadan veya yapı marketten parça eşya taşıma işlemini de gerçekleştirmektedir. Bu anlamda uygulama her bir araç tipi için farklı bir fiyatlandırma politikası uygulamakta, seçenekler sunmaktadır. Octovan’ın araç filosu içerisinde her tip ve özellikte araçlar bulunmaktadır. Bu araçların sürücüleri ve içerindeki taşıyıcılar profesyonel kadrolardan oluşmaktadır. Müşteriler uygulama ya da web sitesi üzerinden araçlarını seçmektedirler. Octovan’da parça eşya taşınması hizmeti için Octovan Mini, Large ve XLarge araç seçenekleri bulunmaktadır. Müşteriler bu araçlardan uygun olanı seçtikten sonra uygulama üzerinden belirledikleri noktayı da seçerek bir mesafe oluşturmaktadır. Fiyatlandırma bu araç tipi me mesafe arasında bir oran hesaplanarak sunulmaktadır. Fiyat teklifi müşterilerin ekstra bir hizmet almak istemesi veya yanlış veya hatalı bir beyanı olmadıkça kesinlikle değişmemektedir.

Octovan mağazadan eşya taşıma hizmeti de vermektedir

Octovan sadece evden eve nakliyat değil mağazadan ve yapı marketten de eşya taşıma hizmeti vermektedir. Dilediğiniz yapı market veya mobilya mağazasından alacağınız ürünlerin taşınmasını en güvenli ve en dikkatli bir şekilde yapmaktadır. Bu anlamda Octovan mobil uygulama üzerinden müşterilerinin her ihtiyacına uygun bir araç seçimi yapmasını gerçekleştirmektedir. Ayrıca müşterilerine taşınan yükleri takip etme imkanı da sunmaktadır. Müşteriler bu uygulama sayesinde eşyaları bir yerden bir yere nakledilirken güzergah ve yolculuk aşamalarını görebilmektedir. Özellikle İstanbul ilinde bu hizmet yoğun olarak kullanılmakta ve Octovan Cevahir AVM de bulunan yapı marketleri için ayrıca bir indirim kampanyası uygulamaktadır. Öte yandan firma isteyen müşteriler için eşyalarını taşıma esnasında yerleşene kadar cüzi bir ücret karşılığında sigortalayabilmektedir. Octovan’ın hizmet ağı içerisinde bulunan taşıma ekipleri periyodik olarak sektörle ilgili eğitimler de almaktadır. Bu eğitimler onların müşteri memnuniyetinin arttırma noktasındaki motivasyonunu da arttırmaktadır. Ayrıca uygulama üzerinde taşıma işleminin başarısını ve ekibi değerlendirmek için bir puanlama sistemi de düşünülmüştür. Ödeme seçeneklerinin güvenliğini de sağlayan firma bu işlemler esnasında kişisel verilerin korunmasına büyük bir özen göstermektedir.

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT