Dijital Dönüşüm Hizmetleri

Dijital Dönüşüm Hizmetleri

2012 senesinde kuruluşunu gerçekleştirerek Salesforce ürünlerinin Türkiye'de satışına başlayan Veri Cloud, bu ürün satışlarının yanı sıra müşterilerine birçok farklı alanda da hizmet sunar. Salesforce ürünlerinin danışmanlığını yapmak ve bu ürünlerin şirketler ile entegrasyonunu sağlamak verdikleri hizmetlerden bir tanesidir. Dijital çağın her geçen gün yeni bir boyut kazanması sonucu şirketlerin ihtiyaç duydukları her türlü dönüşüm ürünlerine cevap verilir.

Salesforce

Avrupa ve Amerika'da oldukça yaygın bir şekilde kullanılan Salesforce ürünleri, Veri Cloud aracılığı ile Türkiye'de de kullanılmaya başlanmıştır. Salesforce ürünleri kapsamında şirketlerin alabilecekleri hizmetler;

  • Sales Cloud
  • Marketing Cloud
  • Health Cloud
  • E-Commerce
  • Service Cloud
  • Community Cloud
  • APpExchange
  • myTrailhead
  • Quip

Lightning Platform şeklinde sıralanabilir. Bu ürünlerin satışı firma aracılığı ile gerçekleşmekle beraber, müşterilerin ürünler ile ilgili danışmanlık alabilmeleri de mümkün olur. https://veri.cloud/ sitesi üzerinden iletişime geçilerek daha detaylı bilgi alabilmek için web sitesinde yer alan "Biz Sizi Arayalım" sekmesi kullanılabilir.

Salesforce Kurulum Hizmetleri

Salesforce ürünlerinin kurulumunu gerçekleştirebilmek için bu alanda gerekli eğitimleri almış kişiler ile çalışılır. Çözüm mühendisleri, firmanın ihtiyacı olan faktörlerin analizini yapar ve hangi ürünün kurulması gerektiğine karar verir. Karara bağlanmış olan Salesforce ürününün kurulumu için gerekli olan tüm adımlar tamamlanır ve şirket içi entegrasyon sürecine geçiş yapılır. Veri Cloud firması tarafından verilen bir diğer önemli hizmet, özel proje geliştirmedir.

Dijital Proje Hizmetleri

Dijital dünyada var olabilmek ve rakipleri ile rekabet edebilmek adına birçok şirketin kendi projesini hayata geçirdiği bilinir. Dijital projelerin tamamen şirkete özel olarak oluşturulması ve entegre edilmesi ise, Veri Cloud firmasının alanına girer. Deneyimli adminler ve Salesforce yazılımcıları ile beraber özel istek ve projeler en kısa sürede oluşturulur.

Bunun yanı sıra Marketing ve ERP gibi dış sistemlerin entegrasyonu da bu proje geliştirme sürecinin içerisinde yer alır. Dijital dünyada farklılık ile ön plana çıkmak isteyenler için, bu alanda uzman bir ekip her türlü özveriyi gösterir. Siz de projelerinizi özgün bir hale getirmek ve fark yaratmak istiyorsanız, firma ile iletişime geçebilirsiniz

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT