Didem Engin: Var gücümle çalışacağım

Didem Engin: Var gücümle çalışacağım
CHP’de yapılan ön seçimde 4. olan Didem Engin yaptığı basın açıklamasıyla partililere teşekkür etti.
Aynı zamanda Sarıyerli olan Didem Engin, “Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışacağım. Parti örgütümüzle, üyelerimizle, gönüllülerimizle hep birlikte başaracağız!” dedi. 
 
Didem Engin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 29 Mart 2015 günü yapılan ön seçim partimize heyecan getirmiş, diğer siyasi partilere de örnek olacak şekilde parti içi demokrasinin önemini ortaya koymuştur.  
Ön seçime katılan tüm aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyor; oylarıyla bana destek olan ve güven duyan parti üyelerimize, ön seçim sürecinde gece gündüz demeden emek veren tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışacağım.  
Şimdi hedefimiz partimizi İKTİDAR yapmak. Kutuplaştıran değil birleştiren, yasakları artıran değil özgürleştiren, hakça paylaşan daha güzel daha bir Türkiye için yola çıktık. Toplumun tüm kesimlerini daha çok kucaklayarak, sivil toplumun ve kitle örgütlerinin sesine daha çok kulak vererek, halkımızın sorunlarını çözeceğiz.  Parti örgütümüzle, üyelerimizle, gönüllülerimizle hep birlikte başaracağız!

Bu haber toplam 6586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT