Derbent’te vidanjör evin üzerine uçtu

Derbent’te vidanjör evin üzerine uçtu
Derbent’te kontrolden çıkan kanal açma vidanjörü, yol kenarındaki demir korkulukları kırarak bir gecekondunun üzerine uçtu.

Vidanjör sürücüsünün yaralandığı kazada gecekondu sakinlerinin şehir dışında olması, faciayı önledi. Kaza, saat 12.00 sıralarında Sarıyer Çamlıktepe Mahallesi Dere Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ayhan Sayar yönetimindeki 34 GB 5517 plakalı kanal açma vidanjörü, sürücüsünün geri manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

video-haber-logo.jpg

Araç yol kenarındaki demir korkulukları kırarak yaklaşık 3 metre yükseklikten bir gecekondunun üzerine uçtu. Vatandaşlar, kaza sonrası yaralı sürücü Ayhan Sayar'ı araçtan çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Maddi hasarın meydana geldiği kazada gecekondu sakinlerinin il dışında olması, faciayı önledi.Kazayı gören Gönül Alkaya, "Yukarıdan hızla geldi. Nasıl olduğunu anlamadık. Bir anda aşağıya uçtu" diye konuştu.Kazayı gören ve yaralı sürücüyü bulunduğu yerden çıkaran Abbas Özdağ ise, "Aracın yukarı çıkması gerekiyordu. Ancak çıkamadı. Geri geri kaydı. Frenleri tutmadı. Freni boşalınca arabayı kurtaramadı. Ters olarak düştü. Ev sahibi şu anda şehir dışında. Kendisini aradım. Haber verdim. Şoför hafif yaralanmıştı. Beli incinmişti. Evin içinde bulunan bir takım eşyalar zarar gördü" dedi.

Aynı yerde sık sık kaza yaşandığını belirten Dilber Alkaya adlı mahalle sakini ise, "Sürekli bu yoldan arabalar uçuyor. Bu kaçıncı oldu. Sürekli araçlar uçuyor. Kış aylarında daha çok oluyor. Burada durmaya korkuyoruz" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 3926 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT