Derbent ve FSM'lilere hesap verin!

Derbent ve FSM'lilere hesap verin!
FSM ve Derbent ’in riskli alan ilan edilmesinden hemen sonra Sevgi Atalay, Bakanlık yetkilileri ile ekip yemeğinde...

Bu bir ekip çalışmasıdır 
Bir taraftan Sarıyer Belediyesi afet riski ilan edilen Fatih Sultan Mehmet (Armutlu) mahallesinin sakinlerini yanlış yönlendirirken, diğer taraftan da Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, risk alanı ilan etmek için koordineli olarak rapor hazırladığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkilileri ile oldukça samimi bir şekilde Yeniköy’de lüks bir mekânda yemek yedi.

25 Ocak Cuma günü İstanbul Boğazı’nın en lüks balık restaurantlarından biri olan Yeniköy’deki Aleko'nun Yeri Deniz Park Restaurant’ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkilileriyle bir araya gelen Atalay, burada yaklaşık 3 saat geçirdi. Bir ekip çalışması edasıyla samimi bir havada geçen yemekte karşılıklı hediyelerin de verildiği de görüldü. 

Soru işaretli ekip yemeği
Derbent, FSM ve Pınar Mahallelerinin risk alanı ilan edilmesi için hazırlanan raporda ilgili bakanlık yetkilileri ile Sarıyer Belediyesi koordineli bir çalışma yürütmüştü. Bu mahallelerin riskli alan ilan edilmesinden hemen sonra yenilen bu yemek kafalarda soru işareti bıraktı. Bazı çevrelerce de, “Uzun süren bir çalışmanın ardından kutlama ve ekip yemeği” şeklinde yorumlandı.   

Oyun içinde oyun mu var!
Öte yandan konuyu paylaşan CHP’li kaynaklar, “Kamu görevlileri halkı ilgilendiren sorunları kendi makamlarında görüşür, balık restoranları gibi yerlerde yapılan görüşmeler ticari maksatlı görüşmelerdir. Bir taraftan halkı yanlış yönlendirirken diğer taraftan arka planda oyun oynamak hiçbir siyasi etiğe sığmaz. Belediye başkanı halka karşı şeffaf olmalıdır. Belediye Başkanı Şükrü Genç’te, yardımcısı Sevgi Atalay da orada nasıl bir çalışma yapılacağını detaylı bir şekilde biliyorlar. Başından beri sürecin içindeler” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 6127 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum