Derbent turnuvasında şampiyon belli oldu

Derbent turnuvasında şampiyon belli oldu
Derbent Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvası bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Mahallede yaşayan gençlerin kaynaşması ve birlikteliğin oluşturulması amacıyla Derbent Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvası bu yıl da büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Yaklaşık 150 sporcunun yer aldığı ve toplamda 10 takımın mücadele ettiği turnuvada Los Galacticos ile Amedspor finale kaldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Spor İşleri Müdürü Sibel Akı Helvacıoğlu, Mahalle Muhtarı Aydemir Görmez ve çok sayıdaki mahalle halkının da izlediği final maçında büyük bir heyecan yaşandı. Nefes nefese geçen karşılaşmada Los Galacticos takımı bu yılın şampiyonu oldu.

t2.jpg

Şampiyon takım kupasını Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, ikinci takım ise kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday’ın elinden aldı.

t5.jpg

Şampiyon takıma kupasını veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mahallelerde düzenlenen bu tür aktivitelerin önemine değinerek, her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Genç, “Los Galacticos - Amedspor karşılaşmasında galip gelen Los Galactios’u tebrik ediyorum. Sarıyer’de düzenlenen bu turnuvada bize futbol heyecanını yaşatıp, spor sevgisini taşıyan her takıma ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

t1.jpgt4.jpg

Bu haber toplam 5169 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT