Demirciköy'deki yangın helikopterle söndürüldü

Demirciköy'deki yangın helikopterle söndürüldü
Demirciköy’de meydana gelen yangın helikopter desteği ile söndürüldü.

Demirciköy’de nedeni henüz bilinmeyen küçük çaplı bir yangın meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın yerine ulaşamayınca, helikopterle kontrol altına alındı.

YANGIN KORKUTTU

Pazar günü, saat 15.30 sıralarında Demirciköy’deki orman alanda nedeni henüz bilinmeyen küçük çaplı bir yangın meydana geldi. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Çok sayıdaki itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi ancak yangın yerine araç girişi olmadığından yangına müdahale edilemedi. Yangın büyümeden söndürmek için itfaiye helikopterine haber verildi. Olay yerine gelen helikopter havadan müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından iş makineleriyle yangın yerine ulaşılarak soğutma çalışmaları yapıldı. Yangın ve müdahale anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Yangının çıkış sebebiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bazı vatandaşlar pikniğe gidenlerin yaktığı mangaldan çıkmış olabileceği iddia edildi. Özellikle yazın gelmesiyle havanında ısınmasıyla pikniklerin artabileceği ve bu nedenle, vatandaşların daha dikkatli davranmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bu haber toplam 3074 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT