Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarabya Karakolunu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarabya Karakolunu ziyaret etti
Tarabya'dan geçtiği sırada konvoyunu durduran Erdoğan, karakol ve dolmuş durağını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer Şehit  Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Tarabya'dan geçtiği sırada konvoyunu durdurarak bir dolmuş durağını  da ziyaret eden Erdoğan, bir süre şoförlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi kabul etmek üzere  Kısıklı'daki konutundan, Huber Köşkü'ne gitti. Tarabya'dan geçtiği sırada konvoyunu durdurarak bir dolmuş durağını ziyaret eden Erdoğan, bir süre şoförlerle sohbet etti.

erdogan-tarabya-karakol.jpg

Vatandaşların da sevgi gösterisinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Sarıyer Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı karşıladı.  Erdoğan, bir süre polis merkezinde kaldıktan sonra Huber Köşkü'ne geçti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KATAR EMİRİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşk'ünde, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan, öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan evinden Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne geçti. Erdoğan ve  Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüşmesi saat 14.15'de basına kapalı olarak başladı.

Bu haber toplam 9013 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT