ÇOCUK ODASINDA UYUŞTURUCU YAKALANDI

ÇOCUK ODASINDA UYUŞTURUCU YAKALANDI
Uyuşturucu tacirleri ile mücadeleyi sıklaştıran Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptığı operasyonla çocuk odasında saklanmış çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yüklü miktarda Uyuşturucu madde satışı ve temini yapıldığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yaklaşık 2 aydır yapılan takip ve titiz çalışmalar neticesinde, adı geçen şüphelilerin açık kimlik bilgileri ve adresleri tespit ederek operasyon düzenledi. Tespit edilen adreslerde mahkeme kararı ile arama yapıldı ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÇOCUK ODASINDA UYUŞTURUCU MADDE YAKALANDI

Şüpheli S. E. isimli şahsın Eyüp ilçesi sınırlarında bulunan ikametinde, Çocuk odasında özel olarak dizayn edilmiş dolap içerisinde, gizli bölmede satışa hazır vaziyette küçük, küçük kilitli poşetler içerisinde, parçalar halinde ve çeşitli miktarlarda olmak kaydıyla Marihuana Heys ve Skank olduğu değerlendirilen, toplam 3.052.69 gram uyuşturucu ve uyarı madde, uyuşturucu tartımında kullanılan değişik özelliklerde 2 adet hassas terazi, 1 adet sahte sürücü belgesi, 1 adet sahte nüfus cüzdanı, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3.085TL para, bir adet şarjör, 2 adet fişek ele geçirilmiş, S. E. İsimli şahsın yapılan UYAP sorgulamasında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, 6136SKM, Resmi Belge Sahtecilik, Yaralama suçlarından arandığı ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ayrıca 2011 yılında Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan soruşturma dosyası kapsamında, firar olduğu, yakalanamadığı tespit edildi.

BİR TABANCA 58 ADET FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli M. D. isimli şahsın Sarıyer’deki ikametinde yapılan aramalarda, bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 8 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli A. S. G. isimli şahsın Sarıyer ilçesi sınırlarında bulunan ikametinde yapılan aramalarda, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı, yapılan üst aramasında bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 58 adet fişek ele geçirildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Yakalanan şüpheli şahıslar tamamlanan tahkikat evraklarıyla birlikte adli makamlara sevk edilmiş, S. E. İsimli şahıs tahkikat dosyası üzerinden tutuklanarak cezaevine teslim edildi, B. E. M. D. ve A. S. G. isimli şahıslar serbest bırakıldı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyonların Sarıyer ilçesi genelinde devam edeceği, suç oranlarının minimum düzeye indirilmek istendiği bu yönde çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT