CHP'nin ilk işi saksıları sökmek oldu

CHP'nin ilk işi saksıları sökmek oldu
Ekrem Erdem Sarıyer’deki STK temsilcileriyle iftar yaptı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftarda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. CHP'nin çevreci geçindiğini belirten Erdem CHP’li belediyenin ilk icraatının AK Partili Yusuf Tülün‘ün elektrik direklerine taktığı saksıları kurutmak olduğunu söyledi.
 
AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstinye Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar programına, Ekrem Erdem'in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Sarıyerli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı. İftar sonrası davetlilere hitap eden Erdem, önemine vurgu yaptığı sokak iftarlarının insanlar arası paylaşımı artırdığını söyledi.

ekrem_erdem_ic2.jpg
 
Birçok engellemeye rağmen milletin bu ramazanı da huzur içinde geçirdiğini kaydeden Erdem, Suriye ve Mısır'da yaşanan olaylara değindi. Erdem, Somali'de de birçok yardım faaliyetleri yapıldığını anımsatarak, Somalililerin Türklerin gelişinden dolayı şükür secdesine kapandığını kaydetti. Afrika genelinde beyaz insanlara olan bakışın Türkiye ile değiştiğini vurgulayan Erdem, Avrupalıların kıta genelindeki sömürgeci tavrından bahsetti.

ekrem_erdem_ic3.jpg

"Darbeye darbe, katliama katliam diyemediler"
Erdem, Mısır'daki darbeyi değerlendirerek, "Mısır'daki darbe halkın yararına yapılmış değildir. Batılılar her zaman İslam'la demokrasinin bir araya gelmediğinden şikâyet ederler. Buyurun Mısır'da millet sandığa gitti. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz sandıktan bir netice çıktı. Kuralı da siz koydunuz. Ne yaptılar? Sandığa rıza göstermediler. Halkı isyan ettirmek için her türlü tedbiri aldılar. Darbe yapıldı. Darbeye darbe, katliama katliam diyemediler. Suriye'de bugün 100 binin üzerinde insan şehit edildi. Bunu düşmanlar yapmıyor, o ülkeyi yönetenler yapıyor" diye konuştu.

ekrem_erdem_ic4.jpg

Sarıyer’de ağaçları kesip üniversite yapmadılar mı?
Türkiye'nin de darbelerden çok sıkıntı çektiğini söyleyen Erdem, şöyle devam etti: "Türkiye'de hiçbir darbe ABD'ye veya Avrupa'ya rağmen olmamıştır. Bütün darbelerin arkasında Batı vardır. Taksim'i bahane ederek, Türkiye'de de darbenin altyapısını oluşturma gayreti içine girdiler. Demokrasilerde insanlar protesto hakkını kullanır, bu doğaldır. Taksim'deki gerekçe nedir, oradaki gerekçe sizi ikna etti mi, aklınıza yattı mı? Ağaçlar kesiliyormuş, Sarıyer bu işi iyi biliyor. Burada ağaçlar katledilerek üniversite yapılmadı mı?"
 
CHP’li belediyenin ilk icraatı saksıları kurutmak oldu
Taksim'deki eylemcilerin işsizlik, açlık veya yolsuzluktan şikâyet etmediğine vurgu yapan Erdem, ağaç kesilmesinin ise bahane olduğunu söyledi. Erdem, İstanbul'un çevreciliği AK Parti'yle öğrendiğini belirterek, duvarların dahi çiçekle kaplandığını söyledi. Erdem, “Sarıyer’de CHP’li belediyenin göreve gelir gelmez yaptığı ilk işi Yusuf Tülün ’ün elektrik direklerine taktığı saksıları sökmek değil miydi? Sarıyer’in güzelliğine güzellik katan o saksıları kuruttular. Bu mu çevrecilik? “dedi. 

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte iftara katılan STK temsilcileriyle tek tek tokalaşan Erdem, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ekrem_erdem_ic1.jpg

ekrem_erdem_ic5.jpg

Bu haber toplam 5304 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum