CHP’nin iftarına yoğun ilgi

CHP’nin iftarına yoğun ilgi
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın Kireçburnu'nda verdiği iftara 3 bine yakın kişi katıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in de katıldığı iftarda partililerin Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Erol Aydın’a olan ilgisi gözlerden kaçmadı.

chpiftar_4.jpg
 
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı geçtiğimiz cumartesi akşamı Kireçburnu’ndaki Haydar Aliyev Parkı’nda verdiği iftar yemeğine çok Sarıyer’in değişik mahallelerinden çok sayıda kişi büyük ilgi gösterdi. İftara katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İlçe Başkanı Mehmet Deniz’le birlikte yemeğe katılanların masalarını gezerek selamlaştı. Partililer tarafından sıcak karşılanan Adnan Keskin’in aynı masada oturduğu belediye başkan aday adayı Erol Aydın’a yakın ilgisi de dikkatlerden kaçmadı. İftar sonrası Aydın’la ayaküstü sohbet eden Keskin, basın mensuplarının objektiflerine de birlikte poz verdi.

chpiftar_1.jpg
 
Keskin’den Genç’e fırça!
İftar yemeğine İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, eski milletvekili Çetin Soysal, Belediye Başkanı Şükrü Genç ile diğer ilçelerden gelen misafir partililer de katıldı. Şükrü Genç'in Adnan Keskin’den ayrı olarak masaları gezmesi ise dikkat çekti.

Öte yandan yoğunluktan dolayı trafik tıkanıklığı yaşandı. Bir vatandaşın trafik tıkanıklığını şikâyeti üzerine Adnan Keskin, Şükrü Genç’e dönerek, “Başkan zabıtaların nerede? Böyle şey olur mu?” diyerek tüm partililerin önünde fırça atması da farklı yorumlara neden oldu. 

chpiftar_3.jpg

MEHMET DENİZ: “DÜNYADAKİ YOKSUL VE AÇ İNSANLARI UNUTMAYALIM” 
İftar öncesi kısa bir konuşma yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, konuklarına hoş geldiniz diyerek, Ramazan ayının önemini vurgulayıp, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Deniz, “Ramazan aslında bir ay boyunca aç kalınan bir ay değil, tüm yaşamımız boyunca olması gereken bir takım insani değerlerimizin ön planı çıktığı ve bu insani değerleri birlikte paylaştığımız bir aydır. Bizim dünya görüşümüze paralel olarak sadece bu ay değil on iki ay boyunca paylaşmaya ve yardımlaşmaya hepinizi davet ediyorum” dedi. 

chpiftar_2.jpg

Hz. Muhammed (s.a.v)’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünün tüm bu duygu ve düşünleri özetlediğini söyleyen Deniz, “Komşumuz sadece aynı apartmanda yan yana dairelerde yaşadığımız insanlar değildir. Ayrı mahallelerde, ayrı şehirlerde ve ülkelerde yaşasak da tüm insanlar komşumuzdur. Bu nedenle dünyadaki tüm yoksul ülke insanları ile Afrika’daki açlık kamplarını unutmamanız dileğiyle Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi.

CHP iftar programının sponsorluğunu ise Bahçeköy’de bulunan Hunca Kozmetik yaptı.

chpiftar_5.jpg

Bu haber toplam 8153 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT