CHP’nin 100. Yılı Sarıyer’de kutlandı

CHP’nin 100. Yılı Sarıyer’de kutlandı
Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, partinin 100. yılını Sarıyer’de düzenlenen törenle kutladı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı partinin 100. Yılı dolayısıyla çeşitli etkilikler düzenledi.  Sabaha saatlerinde Sarıyer Merkez’deki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Törene; CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız, İlçe yönetimi, CHP Sarıyer eski dönem ilçe başkanları, CHP Sarıyer Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

chp-sariyer-100-yil-toren-yuruyus-12.jpg

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün izinde topraklarımızın kutsallığına ve milletin kayıtsız şartsız egemenliğine dayanan cumhuriyetin asırlık yolculuğuna eşlik etmiş bir partidir. Öyle ki dünyadan 100. yaşına erişmiş sayılı siyasi partiden biri olmak şerefine sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık geleneği, siyasi birikimi ve tecrübesiyle çağdaş Türkiye’nin en önemli siyasi miraslardan birisidir. Bu miras Atatürk tarafından milletimizin her ferdine emanet edilmiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu kutsal mirasın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız. Ülkemizin binlerce yıllık tarihi, kültürel ve siyasi zenginliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için dün olduğu gibi bugün de çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük coğrafyanın renklerini ve dokusunu kucaklayarak ülkemizin ulusal birliğini ve değerlerini yüceltmeye devam edeceğiz. Çiftçisinden öğretmenine, gencinden emeklisine kadar herkesin eşit ve onurlu bir yaşam sürdüğü, hukuk kurallarının herkes için geçerli olduğu, kendine yeten bir Türkiye hedefinden 100 yıldır vazgeçmemiş bir partidir” ifadelerini kullandı.

 Daha sonra çok sayıdaki partili İlçe Başkanı Volkan Yıldız öncülüğünde, Sarıyer Merkez’den Büyükdere’deki CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na kadar yürüdüler. Sahil boyunca süren yürüyüşün coşkusuna vatandaşlar da eşlik ettiler.

Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT