CHP'lileri buluşturan gece

CHP'lileri buluşturan gece
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Maslak Sheraton Otel’de düzenlediği dayanışma yemeğinde yüzlerce partili bir araya geldi.
Yerel seçim öncesinde oldukça kalabalık geçen gecede İlçe Başkanı Mehmet Deniz partililerine önemli mesajlar verdi.
 
Yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, organize ettiği gecede partilileri bir araya getirdi. Oldukça coşkulu geçen geceye belediye başkan aday adayları damga vururken, partililerin ilgisi de gözlerden kaçmadı.

chpyem5.jpg
 
Geceye ilgi büyüktü
Geceye; CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan’ın yanı sıra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Belediye Başkan Aday Adayları Betül İstanbullu, Erol Aydın, Ali İhsan Özdemir, Haydar Aksoy, Cengiz Tamer, Cengiz Alp, Nazan Özbaykal, Güner Şahin, Resul Can, M. İhsan Tanyıldız, Eski İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, Eski Belediye Başkanı İhsan Yalçın, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saddet Akkoyun ve meclis üyesi aday adayları katıldı.
 
Bu seçim genel seçim havasında olacak 
Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli mesajlar vererek, seçimlerin yerel bir seçimden çok genel seçim havasında geçeceğini vurguladı. Başkan Deniz konuşmasında şunları söyledi: iktidara geldikleri 2002 yılından bu güne kadar söyledikleri ve politikalarıyla çelişen, basın özgürlüğünü, yargı bağımsızlığını, adil yargılanma hakkını tamamıyla ihlal eden, kentin yoksullarını mülksüzleştiren, Cumhuriyet değerleriyle sürekli savaşan ve yok etmeye çalışan, izlediği Suriye politikasıyla ülkemizi savaşa sürüklemeye çalışan, ülkemizi bölmeye çalışan bir AKP iktidarıyla yönetilmek istemiyoruz. Bunun için ülke genelinde bir alternatif oluşturulmak zorunda. Bu merkezin adresi de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. CHP’nin yeni eski ilçe başkanları, eski yeni belediye başkanları, eski yeni meclis üyeleri, delegeleri, yeni katılan Türkiye değişim hareketinin değerli üyeleri ve lideri Mustafa Sarıgül hoş geldiniz Cumhuriyet Halk Partisi saflarına” diye konuştu.

chpyem2.jpg
 
Kimse CHP’de problem hayal etmesin
CHP’deki birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapan Mehmet Deniz aday adaylarına şöyle seslendi; ”Aranızda Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarım var, meclis üyesi aday adayı arkadaşlarım var içlerinden birini tercih edeceğiz ve o arkadaşlarımla yolumuza hep beraber devam edeceğiz. CHP Sarıyer’de hiç kimse problem yaşanacağını hayal etmesin. Aday adaylarımızı tespitte sadece partili arkadaşların kriterleri geçerli olmayacak. Sokaktaki halkımızın kriterlerini de dikkate alacağız” dedi.

chpyem4.jpg

Aynı duyguları paylaşıyoruz
Başkan Deniz sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kendimize yer açmak değil derdimiz. Belediye Başkanı, meclis üyesi olmak da değil derdimiz. Milletvekili olmak hiç değil derdimiz. Derdimiz memleket, derdimiz vatan, derdimiz Deniz’ler, derdimiz Yusuf’lar, derdimiz Hüseyin İnan’lar, derdimiz Mustafa Kemal Atatürkler düşüncelerini ayakta tutabilmektir derdimiz. Bir gün barış gelecek. Ta ki dünya nimetlerinin insanlık dışı yollardan kullanıldığının önlenebildiği zaman barış gelecek. Aynı dili konuşmayabiliriz ama aynı duyguları paylaşıyoruz. Aynı duyguları paylaşanlar yoldaştır. Aynı duyguyu paylaşanlara selam olsun.”  Mehmet Deniz’in konuşması salondan büyük alkış aldı.
 
Mehmet Deniz’in konuşmasının ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve PM Üyesi Çetin Soysal da selamlama konuşması yaptılar.
 
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden gecede aday adayları da masaları tek tek gezerek partililerle kucaklaştılar. 

chpyem10.jpg

chpyem6.jpg

bistanbullu.jpg

chpyem9.jpg

chpyem7.jpg

chpyem1.jpg

Bu haber toplam 7913 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
6 Yorum