CHP'liler Erol Aydın'ı belediye başkanı gibi karşıladı

CHP'liler Erol Aydın'ı belediye başkanı gibi karşıladı
CHP'nin Sarıyer’deki güçlü isimlerinden Erol Aydın 2014 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanlığına Adayı Adayı olduğunu açıkladı.
Erol Aydın, iki yüzün üzerinde CHP’linin de bulunduğu ilçe binasında belediye başkanı gibi karşılandı. 

fotogaleri.jpg

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP'den Sarıyer Belediye Başkan aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren Erol Aydın, ailesi, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız ve çok sayıdaki partiliyle birlikte Büyükdere’deki CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gelerek resmi başvurusunu yaptı. Sarıyer’in birçok mahallesinden iki yüzün üzerinde CHP’li de başvuru sırasında Aydın’a eşlik etti. İlçe binasının önünü dolduran partililer Aydın’ı alkışlarla karşılandı.
 
Erol Aydın’ın başvurusu sırasında eski Milletvekili Bahri Sipahi ve Akif Selim, Meclis Üyeleri Muzaffer Abdaloğlu, Timur Göksoy ve İASKF Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman da eşlik etti. İlçe yönetimi de tam kadro ilçe binasındaydı. Kalabalık toplantı salonuna sığmayınca partililer Erol Aydın’ı merdivenlerde dinledi.

Erol Aydın adaylığını açıkladı galerisi resim 27
 
İlçe binasını dolduran partililere konuşan Erol Aydın, “Kadromuz kim, projelerimiz ne bunları daha ileriki zamanda herkesle paylaşacağız. Bizler Anadolu’dan buralarai Sarıyer’e gelen ve geçim sıkıntısı çeken dedelerin torunlarıyız. Ben isçi bir babanın oğluyum. Sarıyer’i yöneten abimiz de öyle bir neslin çocuğu, biz de öyleyiz. Sarıyer’de dünyaya geldim. Hayatım burada başladı. Sarıyer’in birçok mahallesinin o eski yapısını hissederek büyüdüm. Sarıyer’de yaşıyorum Allah ölümümüzü de Sarıyer’de nasip etsin” dedi.
 
Sarıyer’i yönetmenin başarı ölçüsü
Adaylığı ile ilgili de konuşan Erol Aydın, “Dünyanın en güzel köşesi, Boğazın incisi Sarıyer’e nasıl hizmet ederiz bunu konuşmamız lazım. Sarıyer’i öyle bir yöneteceksiniz ki, 4 yılın sonunda sizin isminiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçecek. Sarıyer’i yöneten insanın başarı ölçüsü budur. Burayı yöneten kişi tekrar Sarıyer’i yöneteyim diye bir beklentide olmaması lazım. Diğer ilçeler için de bu böyledir. İşte ben bunun için adayım” dedi.
 
Aydın’dan Terzi Fikri örneği
Erol Aydın, kendisini dinleyen partililere 1979’da Ordu’nun Fatsa ilçesinde belediye başkanı seçilen Terzi Fikri örneğini anlattı. Aydın, “Terzi Fikri 1979'de Fatsa’da tüm siyasi partilerden daha fazla oy alarak belediye başkanıdır. Ceketiyle gelip, ceketiyle giden bir Terzi Fikri gerçeği vardır. O tarihten bu yana birçok yerde binlerce belediye başkanı geldi geçti. Ancak biz sadece onu hatırlıyoruz. Bunu anlamak lazım. Ben çocuklarımın gurur duyacağı bir baba olarak yaşamımı sonlandırmak istiyorum. Başkan adaylığım hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Erol Aydın adaylığını açıkladı galerisi resim 33
 
Mehmet Deniz: “Sarıyer’de CHP iktidarını perçinleştireceğiz”
CHP'ye Sarıyer'de büyük bir ilginin olduğunu belirten İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Yoğun meclis üyesi müracaatlarımız oldu. Bir kaç belediye başkan adaylığı için müracaat aldık. Bugün de Sarıyer'in sevdiği ve değer verdiği bizim de birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşımız, kardeşimiz Erol Aydın belediye başkan aday adayı olmak için müracaatta bulunuyor. Bu seçim süreci içerisinde adil bir arış olsun. Kimse kimseyi kırmasın. Demokratik ortamda aday adayı arkadaşlarımız kendilerini ifade etsinler. Sarıyer'de bir CHP iktidarı var bu seçimlerde de iktidarımızı daha da perçinleştirerek daha da güçlendirerek daha da sağlıklı bir yapıya kavuşturarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
Yılmaz Yıldız, “Erol Aydın’ın başarılı olacağına inanıyorum”
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız da, İstanbul’un ilçelerindeki adayların önseçimle belirlenmesi için il yönetimi olarak karar aldıklarını ve bu kararı genel merkeze bildirdiklerini belirterek, “Parti içi demokrasiyi ancak böyle yakalayabiliriz. CHP’de artık adaylar bu şekilde belirlenmelidir. Bugün burada aday adaylığını açıklayan yıllardır birlikte mücadele ettiğimiz değerli dostum Erol Aydın’ın adaylığının Sarıyer’e hayırlı olmasını diliyorum.  Erol Aydın’ın belediye başkanlığını büyük bir başarıyla yapabileceğine inancım tamdır. Bu konuda Erol Aydın’a sonuna kadar güveniyorum” dedi.  
 
Erol Aydın adaylığını açıkladı galerisi resim 36

Bu haber toplam 10953 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
22 Yorum