CHP’li Yalınkılıç’tan AK Parti’li Kurşun’a Ayazağa cevabı

CHP’li Yalınkılıç’tan AK Parti’li Kurşun’a Ayazağa cevabı
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un Ekrem İmamoğlu’nun Ayazağa ziyareti ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Kurşun’un “İBB Başkanı Ayazağa’ya tuvalet yapmak için gelmiş” videolu açıklamasına videoyla cevap veren Yalınkılıç, "Sarıyer’e yakışan sevgi, huzur, hoşgörü anlayışını zedeleyecek ve siyasi nezakete uymayan söylemleri doğru bulmuyorum" diye konuştu.

CHP’li belediyelerin toplumdaki hiç kimseyi ötekileştirmeden halk için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yalınkılıç mesajında şu ifadelere yer verdi. “Ülkenin ekonomik sıkıntılar içinde boğuştuğu, her gün fiyat etiketlerin artarak değiştiği, alım gücünün git gide azaldığı, dövizin durdurulamaz bir hızla arttığı ve vatandaşın geçinemiyoruz feryatlarının yükseldiği günleri yaşıyoruz.

Uzun yıllardan beri ötekileştirme siyasetine karşı, toplumsal barış adına mücadele veren Sayın Genel Başkanımızın bu duruşu doğrultusunda, Sarıyer’e yakışan sevgi, huzur, hoşgörü anlayışını zedeleyecek ve siyasi nezakete uymayan söylemleri doğru bulmuyorum.

Sosyal belediyecilik anlayışını yaptığı her icraat ile gösteren belediyelerimiz, halk için halkla birlikte çalışmaya devam etmektedir. Kaldı ki; İstanbul’u ve Sarıyer’i aynı hizmet anlayış ile yöneten belediye  başkanlarımız ve kadroları, çocuklarımızın geleceği, halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışmaktadırlar. Bu hafta Ayazağa mahallemize gelen İBB Belediye Başkanımızın ziyareti sonrası vatandaşlarımızın şu kelimeleri aslında her şeyi anlatıyor: "İlk defa bir büyükşehir belediye başkanı bizden oy istemeye değil, yapacakları hizmeti yerinde görmeye geldi."

3 dönemdir Sarıyer için var gücü ile çalışan, halka dokunan hizmetleri ile sosyal belediyecilik anlayışını her alanda gösteren Sarıyer Belediye Başkanımıza, ayrıca bu dönem  aynı anlayış ile kimseyi ayırmayarak İstanbul’un her yerine eşit hizmeti götüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siyasi hesap gütmeden Sarıyer’e hizmet eden herkese teşekkür ederim."

Bu haber toplam 10070 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT