CHP'li Kuzpınar özür diledi!

CHP'li Kuzpınar özür diledi!
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar’dan çarpıcı açıklamalar.

Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar son günlerde gelen şehit cenazeleri ve Sarıyer siyaseti ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şehit haberlerine tepkisini ortaya Kuzpınar, 3,5 yıldır gerekli hizmeti veremediği için de “Sarıyer halkından özür diliyorum” dedi.

“Artık birileri akan kana dur desin”
Son günlerde gelen şehit cenazelerine tepkisini dile getiren Kuzpınar, “Artık Türklüğümden utanıyorum. Bir zamanlar insanların burnu bile kanamasın diye 600 yıl dünyaya jandarmalık yapan Türk toplumu şimdi her gün onlarca evladını kaybediyor. Biz de sadece televizyonlarda çaresiz bir şekilde izliyoruz. 1 Mayıs’ı kutlamak için Taksim’e çıkmayı marifet bilenler niye kılını kıpırdatmıyor? Anneler bunun için mi çocuklarını büyütüp askere yolluyor? Sadece vatan sağ olsun demekle olmuyor. Artık birilerinin bu gidişe dur demesi lazım” dedi.



Belediyede birçok olumsuzluk var
Ahmet Kuzpınar 3,5 yıllık Sarıyer Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili olarak da Sarıyer’e gereken hizmetin verilmediğini belirterek, “Kendi adıma Sarıyer halkından özür diliyorum. Çünkü bu belediye yapısı içerisinde meclis üyesi olarak gereken hizmeti veremedim. Belediyedeki durumlar maalesef dışarından göründüğü gibi değil, birçok olumsuzluk var. Belediye başkanı sanki tek başına seçilmiş, meclis üyelerine ihtiyacı yokmuş gibi davranıyor. En azından kendisnin bana ihtiyacı yokmuş gibi bir tavırlar içerisinde olduğunu görüyorum. Ne diyelim inşallah bu şekilde başarılı olur” diye konuştu.

Bu haber toplam 3874 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT