CHP'li Haydar Aksoy muhtarlarla buluştu

CHP'li Haydar Aksoy muhtarlarla buluştu
CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Haydar Aksoy, Sarıyer'i muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.
Sarıyer’in köy ve mahalle muhtarıyla Maden Mahallesi’ndeki Taş Fırın’da kahvaltı yapan CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Haydar Aksoy, aday adaylığı, Sarıyer‘in sorunları ve muhtarlara karşı olan duygularını anlattı.
 

Muhtarları çok önemsiyorum

Aksoy yaptığı konuşmada; “Muhtarlar yerel yönetimlerin büyük bir parçası bu nedenle muhtarları çok önemsiyorum. Muhtarlıklar yerel yönetimlerin merkezi ve direğidir diyebilirim. Muhtarlarımızla 7 gün 24 saat birlikte çalışacağız. Muhtarlar mahallelerde vatandaşlara en yakın mülki amirlerdir. Vatandaş sıkıntılarını önce muhtarlara iletir. Bu nedenle yönetimimizde muhtarlarımızdan oluşan bir kriz masası kurmayı planlıyoruz. Sorunlar orada toplanacak ve biz de belediye olarak onlardan talimatlar alarak vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. 25 yıllık bilgi birikimimi Sarıyer halkına ve muhtarlarımıza sunmak adına CHP’den aday adayı oldum” dedi.
 
İmar ve belediyecilik konusunda deneyimli olan mimar Haydar Aksoy, muhtarların bu konuda merak ettiği sorularını da en açık şekilde yanıtladı. Muhtarlar Aksoy’a başarılar diledi. Kahvaltıya muhtarların yanı sıra Aksoy’un dostları da katıldı.

muhtar4.jpg

muhtar3.jpg

muhtar2.jpg

muhtar1.jpg
 

Bu haber toplam 7629 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum