CHP'li gençlerden S'ARGE uygulaması

CHP'li gençlerden S'ARGE uygulaması
CHP Sarıyer Gençlik Kolları tarafından oluşturulan “Sarge” birimi 200’e yakın gönüllü grubu ve S’ARGE uygulaması ile aktif çalışma yürütüyor.

CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel’in öncülüğünde mahallelerde daha verimli çalışma yürütülmesi amacıyla “SARGE” adında yeni bir birim oluşturuldu. SARGE’de 20 kişilik ana ekibin dışına 200’e yakında gönüllü grubu bulunuyor.

S’ARGE” ile tüm mahallerde anlık takip sağlanıyor

Sosyolog, sosyal psikolog, yazılım uzmanı, istatistik uzmanı, şehir plancısı gibi alanında profesyonelleşmiş birçok gencin bulunduğu birimin ilk işi ise çalışmaların takibi için “S’ARGE” isminde bir yazılım ve cep telefonu uygulaması oldu. SARGE ekibi cep telefonlarına indirdikleri bu uygulama ile seçim döneminde Sarıyer’deki tüm mahalle ve sokak durumlarını ve yapılan çalışmaların takibini sağlıyor. Bu sayede sokak ve mahalle bazında CHP ve rakiplerinin görünürlüğünü analiz eden ekip, çalışmaların daha verimli olması için müdahalede bulunuyor. Gönüllülük esasına dayanarak ortaya çıkan SARGE ekibinin uygulama ve çalışmaları seçim sonrasında da devam edecek.

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT