CHP’li gençler 'pankartlar kesildi' haberini yalanladı

CHP’li gençler 'pankartlar kesildi' haberini yalanladı
CHP Gençlik Kolları’ndan “Sarıyer Merkez’de Salih Bayraktar’ın pankartlarının kesilip, yerine Ekrem İmamoğlu’nun pankartlarını asıldı” şeklinde çıkan haberlere yalanlama geldi.

Bazı haber sitelerinde “Sarıyer Merkez’de Salih Bayraktar’ın pankartlarının kesilip, yerine Ekrem İmamoğlu’nun pankartları asıldı” şeklinde çıkan haberlere CHP’li gençler tepki gösterdi.

Sarıyer Manşet’e konuşan CHP’li gençler, “Biz kimsenin emeğine saygısızlık etmeyiz. O gece pankart çalışması yaparken, Sarıyer Merkez’de AKP’liler de vardı. Onlarla da sohbetimiz oldu. Kesinlikle pankartları kesmek gibi bir olay olmadı. Böyle bir haberi çıkartmalarına da bir anlam veremedik. Seçimi tekrar büyük farkla kaybedeceklerini bildikleri için böyle basit suçlamalara giriyorlar. Ama Sarıyer halkı herkesi çok iyi biliyor ve görüyor. Bölgede bir çok MOBESE kamerası var. Bunların incelenmesi için de dilekçe vereceğiz” şeklinde konuştular.  

Mehmet Günel: “Pankart özgürlüktür, kesen herkese karşıyız” 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Nefis bir şeydir pankart; Özgürlüktür. ‘Ben buyum’ diye bağırmanın, 7298 puntoyla ‘böyle düşünüyorum’ demenin vücuda gelmiş halidir. Düşüncenin en özgür boyutudur. Söz uçar, yazı kalır. Pankart hem uçar hem de kalır. Özgürlüğünü dile getiremeyenlerin, insan görünümlü şer odaklarının keserek keyiflendiği maddedir aslında pankart. Korkmayın özgürlüğünüzü dışa yansıtmaktan. Pankart asmaktansa, kesmenin acizliğini yaşamayın. Ne sebeple olursa olsun ÖZGÜR düşüncesi için herkes pankartını asmalı, kesenlere de karşı durmalıdır. Bizler biliyoruz ki, SARIYER’ de kardeşçe ve özgürce yaşadığımız barış ortamının bozulmasını hedefleyenler var. Toplumu kutuplaştırmak amaçlı oyunlarına geçit vermeyeceğiz.”

Bu haber toplam 4037 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT