CHP'li Ayverdi’nin ofisine hırsız girdi

CHP'li Ayverdi’nin ofisine hırsız girdi
Mali Müşavirlik yapan CHP’li Adem Ayverdi’nin Mecidiyeköy’deki ofisine hırsız girdi. Kasada bulunan paraya dokunmayan zanlı bazı evrakları alarak kayıplara karıştı.
Cuma günü sabah saatlerinde temizlikçinin bulunduğu saatlerde ofise gelen zanlının görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Ofis çalışanları şahsı görüntülerde tespit edemedi. Şikâyet üzerine Ayverdi’nin ofisine gelen olay yeri inceleme ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini alarak soruşturma başlattı.
 

Çekmecede duran paraları almamış 

Olayla ilgili bilgi veren Adem Ayverdi; “27 Eylül 2014 tarihinde sabah 09:45 – 10:10 arası ofiste temizlikçi çalışırken bir çalışanın adını verip, onu beklediğini söylüyor. Daha sonra her masanın üzerini ve çekmecelerini tüm evrakları tek tek karıştırıyor. Çekmecede bulunan nakit paraları almıyor. Daha sonra bir evrak buluyor. Ofis şefinin laptopunu ve bulduğu evrakı alıp, poğaça almaya gittiğini söylüyor. 25 dakika bu kadar rahat çalışan hırsızın amacıNIN maddi olmadığını düşünüyorum. Bu tip kişilerin acilen emniyet tarafından tespit edilmesi gerekiyor. Kim hangi amaçla gelmişse ya da gönderilmişse ortaya mutlaka çıkacaktır. Hırsız beyden ricam efendi efendi gelsin anlatsın. Hangi konuda maddi manevi nasıl bir yardıma ihtiyacı var ise yardım edeceğim” dedi.

Bu haber toplam 4262 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum