CHP’den Rıfat Elmas’a taziye ziyareti

CHP’den Rıfat Elmas’a taziye ziyareti
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ilçe yöneticileriyle birlikte babasını kaybeden eski İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas’ı evinde ziyaret ederek taziyede bulundu.

CHP Sarıyer’in eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in danışmanı Rıfat Elmas geçtiğimiz hafta sonu babası Ali Rıza Elmas’ı kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede 78 yaşında hayata veda eden Elmas’ın cenazesi memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

Yaşadığı telefon arızası nedeniyle dostlarının ulaşamadığı Rıfat Elmas’ı İstanbul’a dönüşte dostları, partili arkadaşları ve mesai arkadaşları yalız bırakmadı. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç da kandın kolları başkanı ve ilçe yöneticileriyle birlikte Elmas’ı evinde ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı nezdinde tüm partili arkadaşlarına ve dostlarına teşekkür eden Elmas, “Babamın cenazesini Sivas’a götürürken şanssız bir şekilde telefon arızası yaşadım. Gerek örgütten arkadaşlarım gerekse dostlarım bana ulaşamadı. Ama onların desteğini hep yanımda hissettim.  Beni arayıp ulaşamayan acımızı paylaşan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki böyle dostların, yol arkadaşlarım ve böyle büyük bir ailem var. ” dedi.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Ali Rıza Elmas’a Allah’tan rahmet,  Rıfat Elmas ve ailesine başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 10342 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT