CHP'den İYİ Parti'ye ziyaret

CHP'den İYİ Parti'ye ziyaret
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi iki partinin aldığı ittifak kararı ile Sarıyer'de CHP'nin adayını destekleme kararı alan İYİ Parti'yi yönetimi ile birlikte ziyaret eden ve birlik, beraberlik mesajı veren Sevim Yalınkılıç şunları söyledi; "Genel Başkan ve parti organlarımızın aldığı ittifak kararı çok önemlidir, ülkenin yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakmak adına kurulan ve milletin geleceği, ülkenin huzuru için alınan bu karar hem Sarıyerimize, hem ülkemize hayırlı olacağından kuşkumuz yoktur. Halkımız bilmeli ki kendisini milli, kendisinden olmayan herkesi gayri milli görenler bu ittifakın başarısı ile içine düştükleri yanılgının ve halkımıza yarattıkları yanlış algı ve ötekileştirmenin altında kalacaklardır. Yerel seçimlerde iki parti olarak Sarıyer'de huzur içinde bir seçim atmosferi için elimizden geleni sahaya yansıtacağımızdan kimse kuşku duymasın. İki parti dışında ki tüm partilere de Sarıyerlinin huzuru için bir kampanya yürütmeye çağırıyorum. Seçimlerin CHP ve İYİ Parti için hayırlı olmasını, kazananın ülkemiz ve milletimiz olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başyakanlığı'na da gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyoruz"

iyi-ic2.jpg

Ziyarete ev sahipliği yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Taner Tayfur'da yaptığı açıklamada; "CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, ilçemize yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Sarıyer’de İYİ Parti olarak CHP ile birlikte el ele Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemi geçireceğimizin temennisini ileterek, İYİ Parti Sarıyer ailesi olarak huzur ve hoşgörünün semti Sarıyerimize ittifakın hayırlı olması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığını dileriz" dedi.

iyi-ic1.jpg

Her iki parti başkanı da seçim sürecini bir arada yürüteceklerini ve seçim süresince kuracakları koordinasyon ile hem Sarıyer'de hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başarıyı yakalayacaklarını belirttiler.

Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT