CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet

CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz davet
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sarıyer’deki “Hayır” çadırını ziyaretinden memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Erdoğan'ı ilçe binasına davet etti.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sarıyer’deki “Hayır” çadırını ziyareti ile ilgili açıklama yaptı. Bu ziyaretten çok memnun olduklarını belirten Deniz, “Tarafsız bir Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı’dır. Arkadaşlarım ve ben Cumhurbaşkanımızın referandum sonrası arzu ederlerse ilçe binamızda kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade ederiz. Tabi ki Hayırlısı ile sandıktan Hayır çıkıp bir partiye bağımlı olmayan bu günkü gibi tarafsız ve bağımsız Cumhurbaşkanımız olması dileği ve arzusu ile” dedi.

Mehmet Deniz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Sarıyer Hacıosman Metro girişindeki AKP çadırının karşısında yer alan “Hayır” çadırımızı ziyaret etmiş olması ve kamuoyuna yansıyan bilgi eksikliğini gidermek amacı ile bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.

Cumhurbaşkanımızın Hüber köşkü Sarıyer Hacıosman güzergâhında olması nedeni ile sık sık ilçemize gelmektedir. Samsun'a mitinge giderken evet ve hayır çadırlarına birlikte uğraması bizleri çok memnun ve mutlu etmiştir. 
Kendisine arkadaşlarımız çay ikram etmişler, Samsun'a gitmek için havaalanına yetişeceğinden çok fazla vakti olmadığını onun için sadece bir su içebileceğini belirtmiş ve bir su içmiştir.

Cumhurbaşkanımızın iki çadırı da ziyareti bizleri çok memnun etmiştir. Türkiye de özlenen bir tablodur. Tarafsız bir Cumhurbaşkanı hepimizin cumhurbaşkanı’dır. Liderlerin bu tür davranışları referandumda yaşanan gerginlik ortamını azaltacak, kardeşliğimizi pekiştirecek sağ salim, kazasız belasız sürecin tamamlanmasını sağlayacaktır.

Cumhurbaşkanımıza arkadaşlarımız anayasa değişikliği ile ilgili bir kaç madde hakkında ki düşüncelerini beyan etmişlerdir. Özellikle partili Cumhurbaşkanı olmasının tarafsızlığı etkileyeceğini söylemişler, görevli arkadaşlarımızla kısa hoş bir sohbet yaşamışlardır.

Bunun dışında her hangi bir şey yaşanmamış olup, Güzel Sarıyer’imiz de geçmişte ve günümüzde birçok lider, bilim adamı, siyasetçi yaşamış, yaşamaya devam etmektedir.

Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarım ve ben Cumhurbaşkanımızın referandum sonrası arzu ederlerse ilçe binamızda kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.

Tabi ki Hayırlısı ile sandıktan Hayır çıkıp bir partiye bağımlı olmayan bu günkü gibi tarafsız ve bağımsız Cumhurbaşkanımız olması dileği ve arzusu ile.

Saygılarımla
Mehmet Deniz 
CHP Sarıyer İlçe Başkanı

Bu haber toplam 3323 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum