CHP’DEN AYŞEGÜL TERZİ’YE DESTEK

CHP’DEN AYŞEGÜL TERZİ’YE DESTEK
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, şort giydiği için otobüste saldırıya uğrayan Hemşire Ayşegül Terzi'ye destek olmak amacıyla çalıştığı hastanenin önünde basın açıklaması yaptı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan şort giydiği için otobüste saldırıya uğrayan Hemşire Ayşegül Terzi'ye destek geldi.  Ayşegül Terzi'nin çalıştığı Maslak Acıbadem Hastahanesi’nin önünde toplanan CHP’liler olayı kınayarak basın açıklaması yaptı.  CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu,  Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve CHP Sarıyer İlçe Örgütü katıldı.

Kadına veya insana, din, dil, kıyafet vb herhangi bir sebep üzerinden baskı uygulanmasının, şiddet gösterilmesinin sonuna kadar karşısında duracakları ve bu zihniyet ile mücadele edeceklerini belirten CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Bu ülkede kaba, pespaye, başkasına sataşan, yaşamını kısıtlayan kişilere müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’yi uluslararası arenada küçük düşüren böyle münferit saldırılara da asla izin vermeyeceğiz. Bu ülkedeki kızlarımızın ve kadınlarımızın kıyafetinin garantisi CHP örgütüdür, her zaman da onların yanında olacağız” dedi.

CHP’liler, basın açıklamasından sonra  Maslak Acıbadem Hastahanesi’nin önünden, Darüşafakka Metro’ya yürüdü.   

Bu haber toplam 3370 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT