CHP'deki skandala bir tepki de Cengiz Alp'ten

CHP'deki skandala bir tepki de Cengiz Alp'ten
'CHP’ye bu riski yaşatanlarla mücadelemiz sürecek!'

CHP’nin İlçe Seçim Kurulu’nda yaşadığı skandala ve eğilim yoklamasında çıkan isimlerin listeye alınmamasına bir tepki de Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Cengi Alp’ten geldi.

 

Alp, “CHP’ye Sarıyer’de seçime girip girmeme riski yaşatan ve eğilim yoklamasına katılan 3500 kişinin hakkını ayaklar altına alanlarla tartışmamız 30 Mart’tan sonra başlayacaktır” dedi. 

Dr. Cengiz Alp yayınladığı mesajında şunları söyledi: “CHP’nin Sarıyer'de 30 Mart seçimlere katılıp katılmama riskini yaşatanlar ve 3500 kişinin katılımıyla gerçekleşen eğilim yoklaması sonuçlarını hiçe sayanlarla, yaşananları görmezden gelenlerle, bu duruma destek olanlarla, parti içi demokrasiyi hiçe sayanlarla, üyelik hukukunu ayaklar altına alanlarla, fedakâr üye ve seçmenlerimizi hayal kırıklığına uğratanlarla tartışmamız 30 Mart'tan sonra siyasi zeminde sürecektir. Dünü unutarak bugün Pınar mahallesinde başlayan yürüyüşümüzün 30 Mart'ta zafer Şöleni'ne dönüşmesi için birlik beraberlik içinde sonuna kadar mücadele edeceğimizin, Sarıyer’i tekrar ve Büyükşehir'i alacağımız inancı ile saygılar sunarım”

Bu haber toplam 6141 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum