CHP’deki koltuğu boş kaldı

CHP’deki koltuğu boş kaldı
AK Partili kimliği ile ilk kez meclis toplantısına katılan Ahmet Kuzpınar’ın CHP’deki koltuğu boş kaldı.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ettikten sonra bir süre bağımsız kalan daha sonra da AK Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzpınar, istifasından sonra ilk kez meclis toplantısına katıldı. CHP’deyken de genellikle arka sıralarda oturan Kuzpınar, AK Partili kimliği ile de arka sıraları tercih etti. Kuzpınar’ın özellikle Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı sert muhalefetiyle bilinen AK Partili Meclis Üyeleri Halil Canarıkan ve Hüseyin Coşgun’un yanında oturmayı tercih etmesi de dikkat çekti. Kuzpınar’ın aynı mühalefeti sergileyip sergilemeyeceği ise merak konusu oldu.



CHP’deki koltuğu boş kaldı
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’in tüm ikna çabalarına rağmen kürsüden istifa eden Kuzpınar’ın gidişiyle CHP’deki koltuğu boş kaldı.



Canarıkan ve Coşgun tebrik etti
AK Partili Halil Canarıkan ve Hüseyin Coşgun da AK Parti’ye katıldıktan sonra ilk kez meclis toplantısına katılan Ahmet Kuzpınar’a “Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin” diyerek tebrik ettiler.

CHP’li Adnan Ayber’in üzgün bakışlarını fark eden AK Partililer, “Orada mutsuzsan buyur sen de gel hocam” diyerek takıldılar.

Bu haber toplam 2882 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum