CHP'de gençlik kolları bilmecesi!

CHP'de gençlik kolları bilmecesi!
Yaklaşık bir yıl önce Nişantaşı’nda ikamet ettiği ileri sürülen Mesut Bleda Bayrakçı’nın Sarıyer’e atanmasıyla başlayan tartışma bir türlü bitmek bilmiyor.
İl Gençlik Kollarına da yansıyan tartışmada kimin gençlik kolu başkanı olduğu belirsizliğini koruyor. Son olarak Vefa Ok’un atanmasıyla başlayan belirsizlikle ilgili bu kez CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz basın açıklaması yaptı. Mehmet Deniz açıklamasında CHP il yönetiminin son kararının Mesut Bleda Bayrakçı’dan yana olduğunu söyledi. CHP’li gençler ise Nişantaşı’nda oturan birinin Sarıyer’e atanmasına tepkili.
 

Mehmet Deniz’in açıklaması şöyle:

Sarıyer Kamuoyuna Duyurulur;
Sarıyer’imizin yerel gazetelerinde 09.07.2014 tarihinde, CHP Sarıyer Gençlik Kolları ile ilgili yayınlanan bir takım haberler neticesinde, aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.
 
Bilindiği gibi İstanbul İl Eski Gençlik Kolu Başkanı Sn. Ali Gökçek 09.05.2014 tarihinde il yönetim kurulu istifası ile görevine son verilmiştir. Görevinin sona erdiği gün hukuk dışı (yasal olmayan) gayr-i resmi bir yazı yazdırarak, düşen yönetim kurulunun bir üyesinin imzası ile Sarıyer İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mesut Bleda Bayrakçı’nın yerine Vefa Ok’un atandığını belirten bir yazı göndermiştir. Bu yazıyı yazan söz konusu eski yönetim kurulu üyesi, üst kurulun kararlarına karşı davranışlarda bulunduğu için, İstanbul İl Başkanlığımız tarafından tedbirli disipline sevk edilmiştir. Yukarıda açıklanan nedenlerden ötürü İl Başkanımız Sn. Oğuz Kaan Salıcı bu kararın hukuksuz olduğunu ve Mesut Bleda Bayrakçı’nın göreve devam etmesi gerektiğine dair yönetim kurulu kararını ilçe başkanlığımıza göndermiştir.
 
Süreç sonrasında Sn. Recep Karakoç, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanmıştır. Atanmış olduğu tarihten bu güne kadar, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Recep Karakoç başkanlığındaki yönetimde, Sarıyer ilçesi hakkında herhangi bir atama yapılmamıştır. Sn. Recep Karakoç ile 09.07.2014 tarihinde yapmış olduğum görüşmede Sarıyer ilçesinde kendi döneminde herhangi bir atamanın olmadığı tarafıma beyan edilmiştir. Yoğun Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında, konunun şahsım ile birlikte görüşülerek sonuca varılacağı kararı alınmıştır.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin özellikle iktidarda olduğu Sarıyer ilçemizde, bu tip haberlerin yayınlanması ya da yaptırılması manidardır. Partimizin tüm üyelerinin sağduyu ile Cumhurbaşkanlığı seçimine yeni bir zaferle gireceği hiç şüphesiz kaçınılmazdır. Önce Sarıyer’de sonra Türkiye’de alınacak büyük zafer,  ülkemizin normalleşmesini sağlayacak ve yapılacak ilk genel seçimde CHP iktidarı ile birlikte ülkemizin refah seviyesi yukarıya çıkaracaktır.

Bu haber toplam 4642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum