CHP Sarıyer’i kaybedebilir! VİDEO

CHP Sarıyer’i kaybedebilir! VİDEO
CHP’ye yakınlığı ile bilinen SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı katıldığı canlı yayında “CHP Sarıyer’i kaybedebilir” dedi.

SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, Ülke TV’de canlı olarak yayınlanan “Ersoy Dede ile Ülke'de bugün” adlı programa katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in istifası ve İstanbul İl Başkanlığı seçimlerini değerlendiren Bayrakçı, önümüzdeki yerel seçimlerde İstanbul’daki CHP’li belediyelerin durumu ile ilgili de yaptığı araştırmalarla ilgili önemli bilgiler verdi.

  SONAR BAŞKANI HAKAN BAYRAKÇI'NIN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

CHP Sarıyer’i kaybedebilir
Araştırma şirketleri arasında yaptığı doğru tahminlerle bilinen SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, “İstanbul İl Başkanlığı kongresinde çıkacak sonuç önemlidir. CHP’de rüzgârları önceden kestiren kişilerden birisiyim. Parti içinde bir kırılma yaşanacaksa bu il kongresi veya kurultaydan sonra olmaz. 2013 Eylül’ünde veya 2014 Mart ayında yerel seçimler yapılacak. Bu seçimde CHP’nin başarılı bir sonuç alabileceğini sanmıyorum. Elinde tuttuğu Antalya ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini, İzmir’de 3-5 belediyeyi kaybedebilir. İstanbul’da Kartal, Maltepe, Sarıyer ve Ataşehir gibi aldığı belediyeleri bu seçimde kaybedebilir. Benim tahminim bu yönde. Parti içerisinde ne olacaksa bu yerel seçimlerde olacaktır” dedi.

SONAR 12 Haziran genel seçimleri ile ilgili de en doğru tahmini yapan araştırma şirketi olmuştu.

Bu haber toplam 3498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum