CHP Sarıyer'den coşkulu gece

CHP Sarıyer'den coşkulu gece
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Sheraton İstanbul Maslak’ta düzenlediği dayanışma yemeği büyük bir coşkuya sahne oldu.
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın “2015 ‘te Sarıyer’den Ankara İktidarına” sloganıyla düzenlediği dayanışma yemeği yoğun bir katılımla Sheraton İstanbul Maslak’ta gerçekleşti. Önseçime sayılı günler kala organize edilen yemekte milletvekili aday adayları partililerle selamlaşmak için birbirleriyle yarıştı.
 
İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in misafirleriyle tek tek ilgilendiği yemeğe; CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkullu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, milletvekilleri, aday ayaları ve yüzlerce partili katıldı. Yoğun katılım olduğu ve coşkulu geçen gece halaylarla başladı. Partiler omuz omuza halay geçerek dayanışma mesajı verdi.
 
Tanrıkulu “Dayanışma ruhunu umuda çevireceğiz”
Yemekte konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Bu dayanışma ortamını ve ruhunu umuda çevireceğiz. 29 Mart’ta kadar sürdüreceğimiz bu dayanışma ruhunu 7 Hazirana taşıyacağız. Hepinizi CHP’nin iktidarı için, halk iktidarı için, solun iktidarı için ayağa kalkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Deniz: “Bir yıldır seçime çalışıyoruz”
Gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. İlk olarak söz alan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, sözlerine konukları selamlayarak başladı. Bir yıldan beri seçim süreci yaşadıklarını ifade eden Deniz, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Türkiye’de alınan oy ortalamasını yeterli olmadığını ancak Sarıyer’de AK Parti’ye 24 bin oy fark atarak CHP’nin ikinci iktidarını yaşadığını söyledi. Deniz, “Hırsızlık hukuksuzluk, adam kayırma sürüyor. En son 3 tane bakanlarını aklamak istediler. Yasa değiştirme alışkanlığı devam ediyor. Ve 13 yıldan beri bu ülkede faşist bir iktidar var” şeklinde konuştu.
 
Genç; “CHP iktidar olana kadar bu coşkumuz devam etmeli”
Daha sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, önemli mesajlar verdi. İktidar olmanın çalışmakla mümkün olacağını ifade eden Genç, “İlçe olarak güzel çalışmalar var. Ortada bir coşku bir heyecan var. Toplumun bizden beklentileri var. Ön seçim sürecindeki birlik ve beraberlik coşkusunu 29 Mart’tan sonrada sürdürmeliyiz. CHP iktidar olan kadar bu coşkumuz devam etmeli. Türkiye halkı CHP’nin iktidarını bekliyor. Başta ilçe Başkanımız Mehmet Deniz olmak üzer tüm ilçe yönetimine ve bu coşkuya katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu. Yemek gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
 
Partililerden özellikle Sarıyerli milletvekili aday adaylarına ilgi büyüktü.

Bu haber toplam 3909 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT