CHP Sarıyer’de ŞOK İSTİFALAR!

CHP Sarıyer’de ŞOK İSTİFALAR!
CHP Sarıyer İlçe Yönetiminin pazartesi günü yapılan toplantısında iki kişi istifa etti. İlçe yöneticisi “Kafama sıkar giderim!” deyip gitti.

Daha önce CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun da katıldığı örgüt toplantısında CHP Genel Merkezi’nin yolsuzluk konusunda Sarıyer Belediyesi’ni mercek altına almasını isteyen İlçe Yöneticisi Ali Erenler, gelen baskılar üzerine ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.  İstifa dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e sunan Erenler ’in Ahmet Kaya’nın türküsündeki, “Eğdirtmem size kendimi, kafama sıkar giderim” sözlerini kullanması ise dikkat çekti.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin aldığı bilgilere göre; Belediyedeki imar yolsuzluğu konusunun örgüt toplantısında gündeme gelmesi, hem ilçe yönetimini hem de Belediye Başkanı Şükrü Genç’i rahatsız etti. Bu rahatsızlık CHP ilçe yönetim toplantısında da gündeme alındı. Yaşanan tartışmalardan sonra Ali Erenler, “Ben karanlığa taş atanlardan değil, kandil yakanlardanım” diyerek sözlerinin arkasında durdu. Yönetime karşı kendisini savunan Erenler, daha sonra istifa etti. 

“Kafama sıkar giderim”
Erenler istifa dilekçesini CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e verdikten sonra Ahmet Kaya’nın türküsünde yer alan cümleleri kullanarak “Eğdirtmem size kendimi gerekirse kafama sıkar giderim” diyerek kapıdan çıkıp gitti. Toplantıda İlçe Yöneticisi Sibel Kır’ın da bazı nedenlerden dolayı istifa ettiği gelen bilgiler arasında. Daha önce de Didem Ersin istifa etmişti. Böylece istifa edenlerin sayısı 3’e ulaştı.

Sarıyer Manşet ’in telefonla ulaştığı Ali Erenler açıklama yapmaktan kaçındı. Erenler, “Sadece ilçe başkanı ve belediye başkanını ilahi adalete havale ediyorum başka bir şey demeyeceğim” sözlerini kullanmakla yetindi.

İşte CHP’deki istifayı getiren o haber

CHP'li yönetici:Belediye araştırılsın


Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum