CHP Sarıyer’de örgüt toplantılarına yoğun katılım

CHP Sarıyer’de örgüt toplantılarına yoğun katılım
CHP Sarıyer’in Nisan ayı örgüt toplantısında “Seçim güvenliği” masaya yatırıldı.

Yoğun katılım nedeniyle Büyükdere’deki Bosfor Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya 200’e yakın partili katıldı. İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın “Birlik ve beraberlik” vurgusu yaptığı toplantıda partililer de söz alarak, 2019 yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için görüşlerini dile getirdi. Örgüt toplantılarına katılımın yoğun olması 2019 seçimleri için partilileri heyecanlandırırken, konuşmacıların birlik ve beraberlik mesajları gündem maddelerinin önüne çıktı.

adem-ayverdi-ic1.jpg

Adem Ayverdi, “En önemli güvencemiz birbirimize olan sevgimizdir”

Toplantıda söz alan CHP’nin sevilen isimlerinden Adem Ayverdi’nin yapıcı konuşması partililer tarafından büyük destek aldı. Kürsüde yaptığı konuşmada; Sarıyer ve CHP aşığı olduğunu belirten Ayverdi, “Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Türkiye’mizi bu zorlu süreçten kurtaracak olan CHP’dir yani bizleriz. Bugün burada bir arada sevgi içinde buluşuyor ve konuşuyorsak aynı dilden aynı yürekten konuşuyoruz demektir. Yüreklerimiz, düşüncelerimiz hedeflerimiz bir demektir. Madem seçim güvenliğini konuşuyoruz, o zaman birbirimize sevgi ve saygı ile kenetlenerek, hem halkımıza bu güveni vereceğiz, hem de seçimin güvenliğini en iyi derecede sağlayacağız. 2019 için en büyük güvencemizin birbirimize olan sevgimiz olduğuna inanıyorum. Birbirimize büyük bir samimiyetle sarılırsak, el ele verirsek yerelde nasıl başarılı olduysak bu başarıyı genele de taşıyacağımızdan kimse kuşku duymasın” dedi.

ayverdi-ic1.jpg

İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın göreve gelmesinin ardından CHP Sarıyer’de daha kucaklayıcı bir yönetimin oluştuğunu belirten partililer ise 2019’da hem yerel hem de genel seçimler için Sarıyer’in önemli çalışmalara imza atacağını belirttiler.

ayverdi-ic2.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4751 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT