CHP Sarıyer’de görev değişikliği   

CHP Sarıyer’de görev değişikliği   
CHP Sarıyer ilçe yönetiminde görev değişikliği yaşandı. Yönetimden bir kişinin eksilmesi üzerine İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın yedek listesinde bulunan CHP Sarıyer’in başarılı genç siyasetçilerinden Uygar Bayraktar asil listeye alındı.  

CHP Sarıyer İlçe Yönetiminden bir kişinin eksilmesi üzerine İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve yönetim kurulunun kararı ile Uygar Bayraktar yönetim listesine alındı. Aynı zamanda CHP’nin emektar ilçe başkanlarından İzzet Bayraktar’ın da oğlu olan Uygar Bayraktar CHP’nin Sarıyer’deki mücadeleci gençlerinden biri olarak biliniyor. 

Partimle tanıştığım ilk günkü heyecanı yaşıyorum

İlk yönetim kurulu toplantısına katılan Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “ATA’mızın emaneti, Babamdan miras olan Cumhuriyet Halk Partisi ile tanıştığımda 10 yaşındaydım. İlçe binamızdan ne zaman içeriye girsem İlk günkü heyecanı yaşıyorum. Savaş meydanlarında kurulan partimizin neferi olmaktan hep onur duydum. Gece gündüz birlikte mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Büyüklerimizin davaya olan inancı anılarımızda yaşayacak. Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçemizin Yönetim Kurulu Üyeliğine, İlçe Başkanımız Sayın Sevim Temizel Yalınkılıç, Yönetim Kurulunda ki arkadaşlarımız ve delegelerimizin iradesiyle getirilmiş bulunmaktayım. Bu görevi layıkıyla yapmak için hazırım. Hep birlikte 25 yıl sonra İstanbul’u halkın iktidarı ile buluşturduk. Birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bir çift mavi gözün ışığında güzel günleri memleketimize yaşatacağız.  Herkesi en samimi duygularımla selamlıyorum.’

Bu haber toplam 21923 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT