CHP, Sarıyer’de erken seçime hazır

CHP, Sarıyer’de erken seçime hazır
CHP Meclis Üyesi Fatik Eker olası erken seçim için irtibat bürosu açtı.

Aktif çalışmalarıyla bilinen CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Fatik Eker, olası bir erken seçimde partisinin daha iyi çalışma yürütebilmesi için mahallesinde seçim irtibat bürosu açtı

Partisi adına yaptığı siyasi çalışmaları ve meclis toplantılarındaki performansı ile dikkat çeken CHP Meclis Üyesi Fatik Eker olası bir erken seçim için çalışmalara başladı. CHP’li Eker, çalışmaların daha aktif yürütülebilmesi adına Eczacılık yaptığı Pınar Mahallesi’nde irtibat bürosu açtı. Açılışa; CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Meclis Üyesi Mustafa Bakır, Nihal Nevruz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Karaal Yeşilbaş, Gençlik Kolları Başkanı Nihan Sabaz, ÇYDD Derneği Sarıyer Şube Başkanı Gül Çağlayan, ilçe yöneticileri ve mahalleliler katıldı. 

fatik-eker.jpg

Eker; “Sarıyer’e hizmetlerimiz devam edecek”

Seçim tartışmalarının nereye varacağı belli olmasa da yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklara başladıklarını belirten CHP’li Fatik Eker, CHP için Sarıyer’in önemli bir bölge olduğunu, burada CHP’nin halkla bütünleşerek birçok konuda önemli çalışmaların yapıldığını ve daha yapılacak çok şeyin olduğunu belirtti.  Eker, “Sarıyer halkı bizi destekliyor, bizde onlara hizmet etmeyi seviyoruz. Partimizin Sarıyer’de güzel hizmetleri var ve devam ediyor” dedi.

fatik-eker2.jpg

Mehmet Deniz; “Sarıyer CHP’nin kalesidir”

Açılışa katılan Mehmet Deniz ise “Böyle bir çalışmanın bugünden başlaması örnek ve takdir edilecek bir durum. Biz ilçe yönetimi olarak zaten her an seçim olacak gibi organize olmak üzere çalışmalarımızı yürütüyoruz. Meclis üyemizin ayrıca göstermiş olduğu duyarlılık ise takdir gerektiren bir örnek bir çalışma. Bu çalışmaları ilerleyen günlerde tüm mahallelerde hayata geçirmek için hazırlıklar yapacağız. Sarıyer CHP’nin kalesidir ve bizim Sarıyer’e yapacağımız daha çok hizmet var” dedi.

Bu haber toplam 7101 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT