CHP Sarıyer yemekte buluştu

CHP Sarıyer yemekte buluştu
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde konuşan Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi'nin Türkiye’nin en başarılı belediyesi olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinden zaferle çıkan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, tüm partilileri bir araya getirmek amacıyla dayanışma gecesi düzenledi. İstinye’deki Cevahir Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye; CHP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Zeki Gündüz ve Ayten Kayalıoğlu, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK yöneticileri, mahalle muhtarları ve bine yakın partili katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geceye mesaj gönderdi.



“Amacımız halkın çocuklarının iktidarıdır”
İlçe Başkan Yardımcısı Derya Beyoğlu ile parti üyesi Ramazan Gecenoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı gecede partililere seslenen İlçe Başkanı Mehmet Deniz, konuşmasında, "AK Parti iktidarına son vermek için önümüzdeki dönemde de yoğun bir şekilde çalışmamız gerekiyor" dedi. Başkan Deniz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Amacımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakanlığında CHP’yi iktidara taşımaktır. Hepimiz halkın çocuklarının iktidarı için çaba harcamalıyız. Bunun için 2014’te önce İstanbul’u sonra genel seçimlerde Türkiye’yi almalıyız. Sarıyer’de başarılı bir çalışma yürüttüğü için Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.



Şükrü Genç’e ilgi yoktu
Geceye geç saatlerde katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e karşı partililerin ilgisizliği de gözden kaçmadı. Şükrü Genç konuşurken bazı CHP’li kadınların kendi aralarında tartışmaları da konukların moralini bozdu.



Genç ; “Sarıyer’i kaybedeceğimizi düşünmüyorum”
Genç konuşmasında, “Beklentilerin giderek arttığı Türkiye’de aslında görevimiz belli. Gündem aramaya gerek yok. Görev ve hedefimiz iktidar. Her türlü şart ve koşullar hazır. Ekonomik kriz, sosyal kriz, siyasi krizler var. Toplumumuzda açlık ve sefalet var. Yerel yönetimlerde başarılı olmak zorundayız. İktidarımızı genel iktidara taşımak zorundayız. Bunun yolu da kesinlikle yapılan her doğru işin bir sonraki aşamaya getirilmesidir. Bu yolda ben halkımın çıkarlarını her şeyin önünde tutarım diyen herkesin el ele vermesi gerekir. Örgütün ben hiçbir şekilde kişisel menfaat peşinde değilim diyen tüm dostlarımın yumruğunu sıkıca sıkması ve indirmesi gerekiyor. Sarıyer’de çok kritik bir dönemde halkımız seçim aldı. Yerel iktidar olduk. Bu iktidarı kaybetmeye hiç kimsenin hakkı yok. Hele bizlerin hiç hakkı yok. Ben hiçbir şekilde kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Bizler bu işi sıkı tuttuğumuzda, boşlukları doldurduğumuzda bu işin geleceğini çok iyi olacağını bilmek zorundayız” dedi.

Yol çok uzun yorulan düşsün
Genç konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu yolda yürümeyi bilmek lazım. Yolda yürümeyi bilenlerle yolda yürünür, yürümeyi bilmeyenlerle de çok uğraşmaya gerek yok. Yol çok uzun yorulan düşsün. Dolayısıyla ben giderek artan heyecanı CHP’de özellikle yaşanan yeni gelişmeleri, iktidar hırsını çok net bir şekilde görüyorum. Yolumuzun çok uzun olduğunu ve bu yolun doğru insanlarla yürüneceğini ve halkımızın beklentilerinin hiçbir şekilde karşılanamayacağı bir durumu yaratmaya hiçbirimizin hakkı yoktur. Yolumuz açık olsun.



Türkiye’nin en başarılı belediyesiyiz
Sarıyer’de yerel yönetimler anlamında ısrarla söylüyorum ki Türkiye’nin en başarılı belediyesiyiz şuanda. Her türlü baskıya, her türlü engellemeye rağmen yol çok uzun ve yolumuzu çok net bir şekilde yürümeyi kendimize görev bildik.

Kadınların tartışması moralini bozdu
Rumelihisarüstü’nde yemeğe katılan CHP’li bazı kadınların kendi aralarında tartışmaları üzerine morali bozulan Şükrü Genç, “Bu yolda özellikle hanımefendilerin yol göstericiliğini bekliyoruz. Çünkü hanımefendilerin yarını görmeleri, yarınımız olan çocuklara sahip çıkmaları bizlerden daha çok sorumluluk anlayışından kaynaklanıyor. Bizler birbirimize hiçbir şekilde kötü söz söylemeyelim. Çünkü halkımızın bizden beklentileri çok fazla. Bunları da mutlaka yerine getirmemiz gerekiyor. Bu işe inananın meydana çıkması ve halkının yanında olması gerektiğini hiç unutmayalım” dedi.

Gecenin sonunda İlçe Başkanı Mehmet Deniz teşekkür mesajı yayınladı.

Mehmet Deniz’in teşekkür mesajı
CHP  Sarıyer ilçemizin dayanışma gecesine mesaj gönderen başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Sekreterimize, PM Üyelerimize, Milletvekillerimize, CHP Sarıyer örgütü adına teşekkür ederim.

Ayrıca gecemize bizzat katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcım Sayın Mehmet Zeki Gündüz’e, Genel Başkan Yardımcım Sayın Ayten Kayalıoğlu’na, PM Üyemiz ve Milletvekilimiz Prof. Dr.  Haluk Eyidoğan’a ,İstanbul  İl Yöneticilerimiz Sn. Yılmaz Yıldız’a, Sn. Gülüzar Emecan’a, Sn. Kadri Sancaktar’a, Sn. Doğan Çakmak’a, Sn. Tayfun İşbilen’e , Sn. Vehbi Koç’a, Kağıthane İlçe Başkanmız Sn. Gökhan Murat Pektaş’a, Eyüp İlçe Başkanımız  Sn. Ahmet Kartalkanat’a, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız  Sn. Ümit Kaplanseren’e,  Kadıköy İlçe Başkanımız Sn. Necati Ekşi’ye, Beykoz İlçe Başkanımız Sn. Hızır Yılmaz’a, Ümraniye İlçe Başkanımız Sn. Nurkal Dedetaş’a, Belediye Başkanım Sn. Şükrü Genç’e, Belediye Başkan Yardımcılarına, Belediye Meclis üyelerine, İl Genel Meclis üyelerine, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, kurum ve derneklerimize,  örgütümüze ve Sarıyer halkına sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

















Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum