CHP Sarıyer gençlikte ilk aday çıktı

CHP Sarıyer gençlikte ilk aday çıktı
CHP Sarıyer’in başarılı gençlerinden Azmi Mertcan Uluevli başkan adaylığını açıkladı.

1 Mart Pazar günü yapılacak olan CHP Sarıyer Gençlik Kolları Kongresi’nde ilk aday belli oldu. CHP Sarıyer’in başarılı gençlerinden Azmi Mertcan Uluevli başkan adaylığını açıkladı.

Daha önce CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel ile birlikte başarılı çalışmalara imza atan Azmi Mertcan Uluevli bu kez gençlik kolları başkanlığına aday oldu. Sosyal medya sayfasındaki adaylık açıklamasında; “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi; yuvamız, davamız, inancımız... Yanyana geliyor ve çoğalıyoruz. Hep birlikte hürlüğün havasını haykırmak için 01.03.2020 Pazar günü, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe binamızda buluşuyoruz. Türkiye gençlikle özgürleşecek!” ifadelerini kullanan Uluevli, partililerden büyük destek aldı. 

CHP Sarıyer’in başarılı gençlerinden biri olarak gösterilen Azmi Mertcan Uluevli, CHP Sarıyer 37. Olağan Genel Kurulunda Sevim Yalınkılıç’ın listesinden il delegesi ardından da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yönetiminde yedek yönetim kurulu üyesi olarak seçilmişti.

CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Günel’le başarılı çalışmalara imza atan A. Mertcan Uluevli, Eylem ve Etkinlik, Üniversitelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 

Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü mezunu olan Azmi Mertcan Uluevli, dış ticaret ile uğraşmakta, yabancı dil olarak da İngilizce ve Fransızca biliyor.

Bu haber toplam 15292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT