CHP Sarıyer adayının açıklanması haftaya kaldı

CHP Sarıyer adayının açıklanması haftaya kaldı
CHP Parti Meclisi bugün toplanacak ancak Sarıyer’inde içinde olduğu İstanbul’daki 11 ilçenin açıklanmasının önümüzdeki haftaya kaldığı öğrenildi.

Gelen kulis bilgilere göre; Sarıyer’de mevcut Belediye Başkanı Şükrü Genç’in görevine devam edeceği yönünde…

İstanbul'un adayları belirlenmeyen ilçeleri Adalar, Avcılar, Bakırköy, Kadıköy, Beykoz, Çekmeköy, Esenyurt, Kağıthane, Sarıyer, Ümraniye ve Zeytinburnu’nda ve CHP'nin güçlü olduğu bazı ilçelere dair değerlendirmelerin biraz daha sürebileceği kaydediliyor. DEM Parti ile süren görüşmeler ve DEM'in İstanbul'da aday çıkarmaya dair kararına göre şekilleneceği için önümüzdeki haftaya bırakılabileceği belirtiliyor.

İbre yine Şükrü Genç’ten yana

Öte yandan adayın belirlenme süreci uzarken siyasi kulislerde aslı astarı olmayan dedikodularda bilinçli olarak yayılmaya çalışılıyor. Son olarak; Şükrü Genç’e bir daha aday gösterilmeyeceği tebliğ edildiği yönündeki iddiaların ise asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu dedikodular birinci ağızdan yalanlandı. Gelen tüm gerçek bilgilere göre ise; yapılan tüm araştırmalarda Şükrü Genç’in önde çıktığı, CHP'nin Sarıyer’de Şükrü Genç’le devam edilebileceği yönünde.

Adayın açıklanması önümüzdeki hafta Salı ya da Çarşamba gününe kalabileceği belirtiliyor.

Bu haber toplam 5758 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT