CHP örgütü Genç’e mesaj verdi

CHP örgütü Genç’e mesaj verdi
Mehmet Deniz, “Birileri her ne kadar görmemezlikten gelse de Sarıyer’in örgütü var” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in konuşmacı olarak katıldığı panelde CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in bazı cümleleri partililer tarafından uzun süre alkışlandı. Deniz partililere seslenerek aslında Belediye Başkanı Şükrü Genç’e mesaj yolladı. Yasa kapsamında Sarıyer’e bağlanan Ayazağa, Maslak ve Huzur mahalleleriyle ilgili konuşan Deniz, Belediye Başkanı Şükrü Genç’in tamamen dışında bir tavır ortaya koydu.



Başkan Deniz, “Yerel yönetim yasasıyla birlikte üç mahallemiz daha oldu. AKP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bu sınır değişikliğini gerçekleştirmek için 10 gün Ankara’da yatıp kalktılar ve başardılar. Amaç son seçimde CHP’nin Sarıyer’i kaybetmesidir. Bütün bunlara rağmen oradaki vatandaşlarımız hangi partinin seçmeni olursa olsun Sarıyer’de CHP iktidarını kimse bizden alamayacak. Onlar da bizim yurttaşlarımız gideriz, çalışırız ve o vatandaşlarımızın da oylarını alırız” dedi

Birileri görmemezlikten gelse de Sarıyer’in örgütü var!
Deniz ardından, “Birileri her ne kadar görmemezlikten gelse de Sarıyer’in örgütü var, Sarıyer’i CHP’den başka kimseye bırakmaz bu örgüt” dedi. Deniz’in son cümleleri partililer tarafından uzun süre alkışlanınca Şükrü Genç ise gülümsemekle yetindi.



Hatırlanacağı gibi Şükrü Genç seçildikten sonra partilileri neredeyse yok saymış ve bu konuda eleştirilmişti. Bu yüzden Mehmet Deniz’in bu sözleri ve CHP’lilerin uzun süren alkışları Şükrü Genç’e bir mesaj olarak algılandı.

----------------------------
Daha önce Sarıyer Belediyesi'nin organize ettiği "Doğa için Buluşuyoruz" adlı toplantıya 30 kişi katılmıştı. 

Doğa için buluşamadılar!

Bu haber toplam 1587 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT