CHP mevcut başkanla kaybeder

CHP mevcut başkanla kaybeder
Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir ‘in A Haber’de sunduğu % 100 Siyaset programına konuk olan araştırma şirketlerinin yetkilileri Sarıyer’le ilgili çarpıcı ifadelerde bulundular.

Özellikle Andy - Ar Araştırma Şirketi Müdürü Faruk Acar, Sarıyer ile ilgili çok net ifadeler kullandı. Acar, yaptıkları araştırmaya göre, CHP’nin mevcut başkanla seçime gitmesi durumunda Sarıyer’i % 100 kaybedeceğini söyledi.

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Sonar Araştırma Şirketi’nin Başkanı Hakan Bayrakçı da, daha önce CHP’nin Sarıyer, Kartal ve Maltepe’yi kaybedeceğini söylemişti. Bayrakçı, Sevilay Yükselir’e yaptığı açıklamada ise bu 3 ilçenin durumunu seçime gidecek adayların belirleyeceğini söyledi.

GENAR Genel Müdürü Mustafa Şen ise, “Sarıyer, Kartal ve Maltepe çok zorlu geçecek. AK Parti buraları kesin alır diyemeyiz. Adaylar buralarda etkili olacak” dedi.

ANAR Araştırma Şirketi’nin Genel Müdürü İbrahim Uslu, Sarıyer, Kartal ve Maltepe için, “AK Parti buralarda çok ciddi bir rakip. Buralarda seçim tamamen adaylara bağlı olacak” dedi.

Andy - Ar Araştırma Şirketi Müdürü Faruk Acar ise, yaptıkları araştırmaya göre; “CHP mevcut adayla seçime giderse Kartal, Maltepe ve Sarıyer’i % 100 kaybedecek” dedi.

PROGRAMIN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

CHP Sarıyer’i kaybedebilir! VİDEO

Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum