CHP kulisleri bu şok iddiayla çalkalanıyor

CHP kulisleri bu şok iddiayla çalkalanıyor
Kaçak villa karşılığında Kılıçdaroğlu ile maç keyfi!

Sarıyer Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan Tekfen Holding Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir’in Sedadkent’te bulunan villasındaki kaçakların yıkılmaması karşılığında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in aynı locada Galatasaray-Real Madrid maçını izlettirdiği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haberi var mı bilinmez ancak Sarıyer son günlerde şok bir iddiayla çalkalanıyor. Bilindiği gibi; Sarıyer Belediyesi’ne yapılan rüşvet operasyonunda Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel, Zabıta Müdürü Semra Kartal, eski belediye meclis üyesi Yılmaz Tank, Şükrü Genç’in eski ortağı Rıfkı Fahrettin Aktaş’la beraber Tekfen Holding Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir de tutuklanmıştı.  Özdemir’in rüşvet karşılığında Sedadkent’teki villasındaki imara aykırı tadilat yaptırdığı ileri sürülmüştü. 

Kaçak villaya karşılık adaylık sözü mü?  
Tutuklular serbest bırakıldı ancak Ümit Özdemir’in villasındaki kaçak eklentiler Sarıyer Belediyesi tarafından yıkılmadı ve hatta inşaat devam ettirildi. Kaçakların neden yıkılmadığı merak konusu olurken, CHP kulislerinde şok iddialar ortaya atıldı. İddialara göre; aynı zamanda Galatasaray yönetimindeki Ümit Özdemir, Şükrü Genç’in yeniden aday gösterilmesi için tüm ilişkilerini kullanacağının sözünü verdi. Bunun karşılığında ise kaçakların yıkılmamasını talep etti.

İlk olarak da Kılıçdaroğlu ile Şükrü Genç’i TT Arena’da oynanan Galatasaray-Real Madrid maçında bir araya getirdi. İlk sözünü tutan Özdemir, maçı ise yakın arkadaşı olan Galatasaray Spor Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün locasında izlettirerek Kılıçdaroğlu ile Genç arasında samimiyetin artırılmasında yardımcı oldu. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bu tür ilişkilerden haberi var mıdır bilinmez ancak Sarıyer’deki CHP’liler genel başkanlarının bu tür usulsüzlüklere alet edilmesinde bir hayli rahatsız olmuş görünüyor.

Bu haber toplam 9569 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum