CHP kongresine damga vuran AK Partili...

CHP kongresine damga vuran AK Partili...
CHP Sarıyer ilçe kongresinde hareketli anlar yaşanırken, kongreye damga vuran AK Partili bir isim vardı.

Önceki dönem 21 kişilik CHP listesini delerek encümen olan AK Parti eski Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu, CHP kongresinde en çok konuşulan isim oldu.


Mehmet Deniz ve Adnan Ayber arasında yaşanan karşılıklı sataşmalar konuyu Sarıyer’in tarihine geçen encümen seçimlerine getirdi. Adnan Ayber, Mehmet Deniz’i yerel seçimlerde CHP’nin seçime girememe riskine karşı sorumlu tutarken, Mehmet Deniz ise Ayber’i AK Partili meclis üyesine oy vermekle suçladı.

“2014 yerel seçimlerinde CHP’nin seçime girememe riskine rağmen Mehmet Deniz’in yeniden aday olmasını içime sindiremiyorum” diyen Adnan Ayber’e; Rıfat Elmas, “Sen önce AKP’ye, Yakup Güngör Mutlu’ya verdiğin oyun hesabını ver” dedi.

Adnan Ayber ise, “Ben bu konuda il yönetimine ve genel merkezimize gereken hesabı verdim. Benim oyumun yanlışlıkla olduğu net bir şekilde anlaşıldı ve oyum geçersiz sayılmıştı. O zamanki İl Başkanımız Oğuz Kaan Salıcı bana ilçe başkanının 8 meclis üyesinin ismini vermesi lazım demşti. Mehmet Deniz şimdi diğer isimleri açıklasın” dedi.

Mehmet Deniz ise, “İki dönem meclis üyeliği yapmış, emekli öğretmen nasıl oluyor da yanlış yazıyor anlamıyorum. Diğer dört kişi de şuan sizinle birlikte” dedi.

8 CHP’li AK Parti’ye oy vermişti

Hatırlanacağı gibi önceki dönem yapılan encümen seçimlerinde AK Parti’nin 13 üyesi olmasına rağmen AK Partili Yakup Güngör Mutlu 21 oy alarak encümene seçilmişti. Gizli oylamada CHP grubundan aldığı 8 oy tartışma konusu olmuştu. 

Bu haber toplam 4947 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum