CHP kadın kolu başkanı belli oldu

CHP kadın kolu başkanı belli oldu
CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde Servet Nadir yeniden başkanlığa seçildi.

CHP Sarıyer Kadın Kolları kongresi büyük bir heyecana sahne oldu. İlçe binasının önünde açık havada gerçekleştirilen kongrede 3 aday yarıştı. Servet Nadir, Sevim Yalınkılıç ve Serpil Okaygün’ün yarıştığı kongrede çok sayıda CHP üyesi kadın oy kullandı.

Çekişmeli geçen yarışta kullanılan 311 oyun 181'ini alan Servet Nadir yeniden CHP Sarıyer Kadın Kolu Başkanı oldu. Diğer adaylar Sevim Yalınkılıç 110, Serpil Okaygün ise 9 oy aldı, 11 oy ise geçersiz sayıldı.

İlçe Başkanı Mehmet Deniz, “Kadın kolları başkanlığı için aday olan arkadaşlarımızın isteği üzerine kongreyi açık havada yaptık. Ancak önemli olan demokratik uygulamadır. Biz başkaları gibi sonucu önceden belli olan kongreler yapmıyoruz” diyerek AK Parti’nin tek adaylı kongre seçimlerini eleştirdi.

Davul-zurna eşliğinde halayların çekilmesiyle şenlik havasında geçen kongreye, Eski Milletvekili Ayşe Gülocak, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli ve Recep Yel ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede başkan seçilen Servet Nadir’i destekleyenler Büyükdere’deki çay bahçelerinde kutlama yaptılar.

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT