CHP İlçe Kongresi'nin provası gibi dernek kongresi

CHP İlçe Kongresi'nin provası gibi dernek kongresi
Sarıyerliler Derneği'nin 11.Olağan Kongresi, 'CHP İlçe Kongresi'nin provası' şeklinde yorumlandı.

Sarıyerliler Derneği’nin 11. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Hayati Kaptanoğlu 9. kez başkanlığa seçildi. Sarıyerliler Derneği’nin yeni yönetiminin sadece CHP’lilerden oluşması ise “CHP İlçe Kongresinin provası” şeklinde yorumlandı.  

hayati_kaptanoglu-001.jpg

Geçen dönem CHP meclis üyesi olan Hayati Kaptanoğlu’nun 17 yıldır başkanlığını yaptığı Sarıyerliler Derneği’nin 11. Olağan Kongresi dernek binasında yapıldı. Kongreye sadece CHP’lilerin katılması ve yönetim listesinin CHP’lilerden oluşması eleştiri konusu olurken, Kaptanoğlu yaptığı konuşmada, “Siyasi bir dernek olmadığımızı da her zaman söylüyorum. Bu dernek hiçbir zaman seçim derneği olmayacaktır. Bu zamana kadar seçimlerde hiçbir parti ile pazarlık yapmadık, yapmayacağız” sözleriyle durumu kurtarmaya çalıştı.
 
Derneğin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hacı Mehmet Bayraktar, İrfan Kaban, Nebi Günindi, Ahmet Çakır, Eyüp Maraş, Mehmet Gül, Muhterem Doratlı, Kıvanç Ekinci, İzzet Atkoşturanlar, Yeter Büyükdurmuş, Emine Kav, Nasuh Aşantuğrul, İhsan Demir ve Erkan Tanışman

Bu haber toplam 7634 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum