CHP Grubu sokak hayvanlarını besleme çalışmalarına destek verdi

CHP Grubu sokak hayvanlarını besleme çalışmalarına destek verdi
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve meclis üyeleriyle birlikte, Sarıyer Belediyesi’nin sokak hayvanları için hazırladığı besleme noktalarını gezerek çalışmalara destek verdi.

Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin birçok noktasında gerçekleştirdiği sokak hayvanlarını besleme çalışmaları titiz bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların büyük beğenisini toplayan çalışmaya CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Meclis Grubu da destek verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ile birlikte Ayazağa Mahallesi’ndeki beslenme noktalarını gezen CHP grubu hem çalışmaları inceledi, hem de can dostları besleyerek belediye personeline de destek verdi.

Çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, bütün canlıların kendileri için çok kıymetli olduğunun altını çizdi. Özellikle pandemi sürecinde sokak hayvanları için yapılan bu örnek çalışma için, Belediye Başkanı Şükrü Genç başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve belediye personeline teşekkür etti.

sk1.jpg

Bu çalışmaların rutin bir çalışma olduğunu belirten Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, “Normal olarak 30 besleme noktamız vardı, bugün 50 noktada besleme yapıyoruz. En kısa sürede 100 besleme noktasına ulaşmak istiyoruz. Sahada sürekli çalışan ekiplerimiz var. Bu noktaları temizleyerek her gün yeni mama ve su bırakıyoruz. Sağ olsunlar gönüllüler de bize destek veriyor. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

sk8.jpgsk2.jpgsk3.jpgsk4.jpgsk5.jpgsk6.jpgsk7.jpg

Bu haber toplam 14818 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT